Försäljning Villa, Budaörs, Pest, Ungern, Csendes környék

Försäljning - Cod. 24875

  • Typ: Villa
  • Område: 526 m²
  • Antal rum: 8
  • Våning: 3

Budaörs en säljare gamla XIX. talsvilla som har behållit sin autentiska stilen efter en fullständig renovering.
Budaörs huvudstad i landet som gränsar till staden, huvudstad varav 15 till 20 minuter och lättillgängligt.
Budaörs lugn, men också spännande och intressant liten stad. I staden flera grundskolor och gymnasier, pooler, teatrar, museer, vårdcentraler, apotek, nästan varje typ av verksamhet och två köpcentrum. Gratis kollektivtrafik i staden och det finns ingen parkeringsavgift.
Tjugo minuter från staden Venedig sjö, finns tillgängliga under en timme och 20 minuter från sjön Balaton och Budapest spa Reach.
Säljaren av fastigheten nära centrum men tyst, förort. Det område av partiet är 526 m2. Förutom de vackert anlagda trädgården prydnads fikon, nötter, äpplen, birsalma- och aprikosträd, vinbär, druvor, krusbär och hallon kan hittas. Huset är ett tillfälle att koppla av på terrassen. Den lilla trädgården verktyget stuga, kan två våningar hög bil garage rymma, och en separat uppfarter byggdes.
Den tre våningar. Nedre våningen finns ett 1882 välvt vinkällare väl, och en närstående pressrum hus, som också har en direkt gata entré. På samma våning finns en hall, ett rum (som nu är tvätten), dusch, toalett och pannrum. Centret, ett rymligt huvudnivå, ljust veranda, vardagsrum, ett sovrum, ett kök, ett skafferi och ett badrum, är toalett rum ligger. Ek trappa leder till första våningen. Det finns ytterligare tre och en halv sovrum och 2 badrum ligger. Vinden är en följd av sin storlek fungerar som en utmärkt lastutrymme.
Byggandet av den första halvan av förra seklet borgerliga stil bevarar. Den smidesjärngrind, Budaörsi vinodling traditionen nämna källarpress hus, centraliserad rumsliga layouten av målat glas paneldörrar hemtrevlig atmosfär. Fastigheten anses också vara lämpliga och Budaörs unika krav i modern tid också.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB