Försäljning Hus, Pilisszentlászló, Pest, Ungern, Béke utca 44b.

Försäljning - Cod. 43384

  • Typ: Hus
  • Område: 114 m²
  • Antal rum: 4
  • Våning: 2

På ett vackert läge i den norra delen av Ungern, på högra stranden av Donau-böjen, i hjärtat av Pilisbergen, hittar du byn Pilisszentlászló (18 km från huvudstaden Budapest). Det är en liten och lugn bosättning, en lugn by med 2 dagis (stat och Waldorf) och en Waldorf grundskola. Byn erbjuder olika tjänster, inklusive ett apotek, läkarmottagning, veterinär, liten livsmedelsbutik, tobaksaffär, konditori, café, postkontor och restaurang. Pilisszentlászló ligger inom Szentendres upptagningsområde, vilket gör större medicinska anläggningar lättillgängliga. Gamla stan i Szentendre, med sina vackra byggnader, ön och Donau, möjliggör urban underhållning som restauranger, promenader, bio, vattensporter, strand, bagerier, konditorier, Skanzens friluftsmuseum och en liten djurpark . Det finns ett köpcentrum i utkanten av Szentendre, som erbjuder sportfaciliteter som squash och tennis. Lupasjön och Donau med stränder ger fullständig avkoppling på sommaren. Närheten till Budapest och dess landmärken (parlamentet, Margaretaön, stadsturer), samt kvällsunderhållningsalternativ (filmer, teatrar, restauranger), är lättillgängliga. Det finns också två termalbad i närheten, några kilometer bort i Visegrád (slottet, många restauranger) och Leányfalu.

100 km (63 mi) från Balatonsjön, en sjö som täcker en yta på 600 km2 (232 mi2), vilket är idealiskt för bad, fritid och semester.

Lokala bussar gör nästan allt tillgängligt i Szentendre och det omgivande området, och det är också möjligt med cykel, men transport med bil är också bekvämt. Från Szentendre går det en förortsjärnväg (HÉV) till Budapests centrum.

Den förtrollande ön omgiven av den slingrande Donau definierar gränsen mellan Pilis- och Börzsönybergen, där vattenturer och vattensporter som rodd (roddbåt, kajak, kanot, sup) väntar. I Pilisbergen och eventuellt över Donau i Börzsönybergen finns det möjligheter till vandring, ridning, utsiktsplatser och till och med jakt. Det är också möjligt att promenera, åka båt och hyra motorbåtar och vattenskoter. Det unika djurlivet här fängslar ofta de som besöker.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB