Försäljning Hus, Szokolya, Pest, Ungern, Török patak utca

Försäljning - Cod. 43025

  • Typ: Hus
  • Område: 407 m²
  • Antal rum: 2+3
  • Våning: 1

Till salu, i en av Ungerns vackraste regioner, i Donau-böjen, i en fågelkvitter skogsmiljö, på stranden av en bäck. Fastigheten ligger i en återvändsgränd i Börzsönyliget (på gränsen mellan Kismaros och Szokolya) i rekreationsområde Török patak. Det ligger i en vacker miljö, lättillgänglig men ändå tyst. Morgó-bäcken rinner bredvid huset.
Fastigheten har en tomt på 407 m2, ett hus med vind på 85 m2 och en liten studio på 38 m2 med separat ingång i anslutning till den. Huset byggdes som fritidshus 1980, och har under de senaste två åren till stor del renoverats och klassats som bostadsfastighet. Fastigheten på 85 m2 har 2+2 halvrum. På bottenvåningen finns en liten hall, ett sovrum, ett vardagsrum med ett amerikanskt kök och ett badrum. Vardagsrummet är anslutet till en vacker 25 m2 terrass täckt med träbjälkar. På vinden finns en liten garderob och två sovrum, framför de två rummen kan du beundra naturens skönhet från balkongen. Huset är isolerat och försett med plastdörrar och fönster. Värme och varmvatten tillhandahålls av en gaspanna. Nattström, tre faser är också installerade.
Ateljén knuten till husets baksida är helt ny, med sovrum, vardagsrum + kök och badrum, samt en liten hall. Det finns en parkeringsplats framför studion.
Fastigheten har många möjligheter. INGET användes.
Den är också utmärkt för investeringar! Omedelbar uthyrning är också möjlig. På så sätt kan du generera inkomster från ägande.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB