Försäljning Lantbruk, Pilis, Pest, Ungern, Rózsahegy

Försäljning - Cod. 23638

  • Typ: Lantbruk
  • Område: 15000 m²
  • Antal rum: 3
  • Våning: 1

Vi erbjuder en fastighet till försäljning på Pilis (länet Pest, 2721) på en tomt storlek på 1,5 hektar med ett hus byggt 2010 och ytterligare uthus.
Huset består av 2 sovrum, badrum och kök / matsal / vardagsrum allt på 70 kvm; 40 kvm terrass i skuggan av tak, 20 kvm utomhusterrass för solbad. 1500 kvm inhägnade levande trädgård väl underhållna av en driven väl och grävde väl. 2 vinkällare (vardera 10 kvm) med press-hus (vardera 30 kvm) ligger på tomten. En är renoverad, den andra behöver återhämtning.
Kabel-TV, internet och el finns. Uppvärmning av en modern elpanna och radiatorer, för valfri uppvärmning nyligen byggdes en kakelugn i vardagsrummet.
Dricksvatten kommer säkert renas genom Aqualux system från en kontrollerad drivs väl. Alternativt kan du gå till den lokala gas-, vattenverk-och avloppssystemet.
Tomten gränsar till en belagd väg (Nyárfa u..) Och en jord väg (Rózsahegy u..) Och därmed erbjuder ett brett utbud av användning. Rekommenderas för dem som behöver en lugn plats efter en hektisk citylife eller letar efter en stor investering (motorväg M4 under konstruktion, ritning i tättbebyggt område) samt intresserade av jordbruk eller boskapsuppfödning (ekonomibyggnad för djurhållning 20 kvm, 70 fruktträd planterade 2 år sedan). Den nya ägaren kan avsluta 10 kvm pool och 300 kvm sjön.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB