Försäljning Hus, Buda, Budapest, Ungern, Budaliget

Försäljning - Cod. 33572

  • Typ: Hus
  • Område: 221 m²
  • Antal rum: 4
  • Våning: 2
  • Byggnadsvilkor: Excellent

danubiohomes är glada att kunna erbjuda till marknaden denna väl presenterade fyra sovrumsstuga, belägen i det mycket önskvärda Budaliget-området i ett distrikt II. Fastigheten har varit kärleksfullt underhållen och uppdaterad av sin nuvarande leverantör med stora mottagningsrum och rymliga sovrum. Detta är en som inte får missa. Huset har totalrenoverats under de senaste 2 åren med italienska plattor i hemmet, tyska sanitetsartiklar och golvvärme. Det finns en säkerhetsfolie på sidan av fönstren, plus ABUS säkerhets jeeps på alla dörrar och fönster, kamerans system i hemmet, fendernos. Fastigheten består av ett rymligt vardagsrum som rymmer fint på det väl presenterade köket / matsalen.

 
Köket har gott om yta och förvaringsutrymme och är i gott skick med neutral inredning. Matsalen har gott om plats för en 8-sits matsal bord. Matplatsen öppnar sig på en härlig vinterträdgård som är ett perfekt snyggt utrymme med utsikt över trädgården. Den nuvarande försäljaren har kraftigt utvidgats för att skapa ytterligare bostadsutrymme, vilket är ett stort vardagsrum och en separat nere toalett.

 

På första våningen finns tre dubbelrum. Det finns terrasser där du har tillgång till sovrummen. Badrummet är av neutral inredning med badkar och dusch.

  

Badrummet är med dusch. På andra våningen finns den stora takterrassen och kontorsrummet och toaletten.

  
Utanför: Det finns en uppvärmd saltvattenpool. Den bakre trädgården är övervägande lagd till gräsmatta med örtiga gränser, det är lätt att underhålla. Det finns sidotillgång till garaget med plats för 2 fordon.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


Tamas Csaki
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB