Försäljning 1:a, Budapest, Budapest, Ungern, -

Försäljning - Cod. 43357

  • Typ: 1:a
  • Område: 78 m²
  • Antal rum: 2,5
  • Våning: 0

Till salu är mitt älskade hem, där jag föddes och växte upp, en mezzaninvåning, 78 m2, 2,5 rumslägenhet i Ungern,
I Budapest, den IX. distriktet, mittemot National Public Service University och nära Semmelweis Medical University!
Om du gillar den hemtrevliga, färgglada boho-stilen med en touch av retro, om du vill känna att du är i en liten italiensk medelhavsstad, då är den här lägenheten gjord för dig!

Jag skulle bli glad om du kunde leva lycklig här, och den fint inredda, färgglada och varma atmosfären skulle ge dig mycket glädje och lycka! Här i den varma, vänliga, zenliknande lägenheten kan du koppla av efter en tröttsam dag!

Jag har alltid älskat att tunnelbanestationen ligger väldigt nära - speciellt om jag är sen till jobbet :-) -, så stadens centrum kan nås på 10 minuter, liksom spårvagn 24 och 23, som tar 10 minuter till Keleti järnvägsstation. och den andra ändstationen vid Rákóczi-bron är OBI, Tesco på Soroksári út, och HÉV-linjerna H6 och H7!

Lägenheten säljs nästan fullt möblerad, som ni kan se på bilderna!

Det intressanta med den gamla borgerliga lägenheten med högt i tak är att den har två entrédörrar: den ena öppnar in till köket från innergården, den andra från trappan in i hallen.
Vardagsrummet på 23,8 m2 leder till ett 19 m2 sovrum, vars andra dörr öppnar in i matsalen (11 m2 halvrum), så att du kan stänga dörren mellan vardagsrummet och sovrummet, och båda rummen har fortfarande separata ingångar. Köket öppnas från matsalen, det finns en separat toalett och ett separat badrum med dusch, utrustat med en 120-liters elpanna, som jag köpte ny 2017.

Hyreshuset är byggt 1912 och har en skyddad fasad. Även innergårdarna, tak och fasad har renoverats och restaurerats de senaste 10 åren från renoveringsfonden + anbudsmedel. Det finns videokameror i huset, som spelar in deras inspelningar och vår vaktmästare kan när som helst komma åt inspelningarna och följa dem live. Det finns också kärl som lämpar sig för selektiv avfallsinsamling i husets trädgård.

Lägenheten totalrenoverades för 20 år sedan: de gamla elkablarna drogs, parketten i de två rummen slipades och lackades om, stengolv lades i de gemensamma utrymmena, en inbyggd kaklad duschkar installerades i badrummet , som fick vattentät isolering och ersatte det gamla badkaret, så att det hela är lika stort, det vill säga att det kan passa bekvämt när man duschar. Badrummet och sovrummet är nymålade, övriga rum tapetserades och målades 2016. Den ursprungliga stuckaturen är bevarad vilket ger de två rummen en riktig borgerlig karaktär.

Lägenheten har två skorstenar på taket, båda klädda enligt bestämmelserna. En kakelugn med HÉRA 3 gasbrännare kopplas till den ena (i vardagsrummet), och en gaskonvektor (i sovrummet) till den andra. Det finns en parapetkonvektor i matsalen som var och en rengörs och kontrolleras årligen av en gasmontör. Det finns även en CO2-mätare i lägenheten.

Från hallen öppnar sig ett 3,5 m2 skafferi avskilt av en gipsvägg som är ett utmärkt förvaringsutrymme med vägghängda hyllor.
Lägenheten är utrustad med individuella vattenmätare, gasmätare och dag/natt elmätare. Persienner har monterats i båda rummen, i vardagsrummet finns en elektrisk persienn som kan manövreras med timerfjärrkontroll.
Köket har en gasspis och en mini elpanna. Jag har rengjort mitt kranvatten i mitt kök med en vattenreningsanordning i 10 år, så jag har verkligen rent och mycket välsmakande vatten, jag behöver inte spendera pengar på mineralvatten på flaska. Jag bytte ut omvänd osmos-tryckvattenreningsanordningen mot en ny för ett år sedan, så enheten är under garanti i ytterligare 9 år med regelbundet byte av vattenfilterinsatsen varje år! Det faktiska årliga utbytet skedde precis i januari, jag lämnar enheten här så att du kan njuta av hälsosamt, friskt vatten! :-) Ni kommer att se skillnaden i smak!

I närheten finns 4 sjukhus, en läkarmottagning, en distriktsläkarmottagning, ett apotek, en byggnadsverkstad, en färgaffär, en elaffär, stormarknader inom 1-15 minuter till fots (Coop, Penny, Aldi, Lidl), en klädaffär, en syaffär, en urmakare, flera restauranger, snabbmatsrestauranger, bygdegård, färskmarknad, bensinstation, paketställen, kemiaffär, köpcentrum (15 minuter till fots från Corvin-kvarteret, Lurdy-ház), Praktiker, parkeringsplatser! För invånare i stadsdelen kan parkering begäras hos kommunen för 2 000 HUF/år, 2 platser per lägenhet!

De gemensamma kostnaderna är 16 885 HUF/mån, gas 13 971 HUF/mån (så rummen är 22 grader, eftersom jag gillar att det är varmt i lägenheten), el 7 807 HUF/mån, vatten och avloppsavgift 11 141 HUF, - HUF/2 månader.

Jag skulle gärna se dig om du vill ha ett sådant tillgängligt hem med boho-atmosfär, som har både minnet av gamla dagar och den moderna, ungdomliga charmen! Må du också njuta av det! :-)

Vänligen kontakta INTE fastighetsmäklare! Jag tar bara emot samtal från privatpersoner! Tack för att du förstår!

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB