Försäljning Hotell, Hévíz, Zala, Ungern, 8380 Heviz, Szechenyi u. 23

Försäljning - Cod. 31548

  • Typ: Hotell
  • Område: 2450 m²
  • Antal rum: 51
  • Våning: 3

SALE *** Hotel i mitten av den unika stranden fastighet på Heviz i Ungern

Staden Hévíz ligger i sydvästra delen av Ungern. Endast 14 km från hotellet är den internationella flygplatsen med samma namn i staden. Den Hévíz Lake är den enda naturliga termiska sjö i världen, ännu inte känt vid tidpunkten för det romerska riket, där man kan bada och vård under hela året. Tack vare dess underbara egenskaper turistflödet i området växer för varje år. Under 2012, till exempel, har man kommit så långt endast 19 tusen turister från Ryssland, medan 2017 var det en ökning av närvaro 64% jämfört med 2016 (enligt officiella uppgifter i den ryska Association Ator).
De uppgifter som avses ovan och det faktum att hotellet ligger på en fem minuters promenad från sjön, gör Pannon Hotel kan få betydande utsikter för framtida utveckling. Också det ligger bredvid kyrkan av den Helige Ande, den viktigaste kyrkan i staden, som gränsar till stadshuset. Mittemot hotellet är den lokala mataffären, vilket är mycket viktigt för turister på hotell val.
Hotellet (totalt 2450 kvm) byggdes 1977 i tre våningar med 51 rum, parkering för gäster, restaurang (100 kvm), barer (48 kvadratmeter), konferensrum för 50 platser. Varje rum har badrum, kylskåp, TV och balkong. Restaurangen har en kapacitet på 60 platser. Det finns också två kontor, ett rum för behandling samt olika tjänsteområden som kan omstruktureras i syfte att erhålla ytterligare rum. Parkeringsplatsen ligger på territoriet i hotellet har en kapacitet på 10 bilar och 5 bussar.
Sedan den senaste renoveringen var 2003-2005 behövs i detta avseende nya jobb. Du kan också tänka på en byggnad, att organisera en vårdcentral, byggandet av en pool, öppnandet av en restaurang på vägen, byggandet av ett annex med lägenheter, arrangemanget av ett Voltas system på taket är att göra fastigheten självförsörjande för en eventuell försäljning av el till tredje part. Det säger sig självt att återuppbyggnadsprogrammet är i funktion av budgeten som förväntas. De är inte heller utesluta utrustning från Europeiska gemenskapen. Det unika med orten och hotellets läge (i framtiden även sanatorium) garanterar bra resultat under en viss tillströmning av kunder.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB