Försäljning Kedjehus, Kehidakustány, Zala, Ungern, 8784 Kehidakustány Kőris u 9

Försäljning - Cod. 43244

  • Typ: Kedjehus
  • Område: 54 m²
  • Antal rum: 2
  • Våning: 0

En tegellägenhet byggd 2002 med egen tennisbana är till salu i Ungern, Zala län, Kehidakustány bosättning, i ett radhus med 3 lägenheter. Ägandet av tennisbanan tillhör denna lägenhet. 2022 genomförde vi en totalrenovering och modernisering.
Fastigheten kräver minimalt underhåll! Underhållet av grönområdet i de yttre delarna utförs för närvarande av en entreprenör som bor i bebyggelsen, för 10 Euro varje gång, två gånger i månaden på sommaren.
2 rum, vardagsrum med amerikanskt kök, matsal, badrum med toalett, hall, pannhus, täckt terrass, asfalterad parkering för 2 bilar, trädgård med konstgräs, Gabion stenstaket, privat tennisbana mittemot lägenheten, på andra sidan av vägen. Fastigheten är utrustad med vatten, el, gas och avlopp.
Uppvärmning med en kondenserande kombigaspanna, som kan fjärrstyras via Wi-Fi med en smart termostat. Lägenheten har golvvärme, driften av värmen är extremt behaglig och ekonomisk på grund av den goda värmeisoleringen.
Lekvattennätet var försett med en vattenavhärdare. Pannan och vattenavhärdaren är placerade i pannhuset, det finns möjlighet att ansluta och placera en tvättmaskin. Ingången till pannhuset finns i korridoren.
Luftkonditionering inomhus i vardagsrummet. Den tjänar hela lägenheten utmärkt och kan användas för kylning och uppvärmning.
Lägenheten säljs fullt möblerad. Rum inredda med nya Ikea-möbler, hall, vardagsrum, matsal. Unika moderna köksmöbler och badrumsmöbler. Samsung LED TV.
Köket är helt mekaniserat. Diskmaskin, kylskåp, ugn, spishäll, mikrovågsugn.
Rottingmöbler på terrassen.
Golvbeläggning invändigt med vackra stora spanska blanka kakel. Terrassen är gjord med samma stenplattor som interiören, men i en matt finish.
I badrummet finns en glasväggig, rymlig duschkabin på ena sidan, Kludi Cockpit Discovery Thermostatic Dual dusch med kran, som ger badvatten vid inställd temperatur, med sprinkler- och handduschalternativ. Badrumsspegeln är även utrustad med LED-belysning och en avfuktare. Handdukstorkande radiator i badrummet. Toaletten har en dold vattentank.
Lägenhetsbelysning med LED-ljus som kan styras med Bluetooth. LED-nattlamporna i sovrummet är också lämpliga för trådlös telefonladdning.
Fönstren har 3 lager glas. Från utsidan har de aluminiumluckor och myggnät.
Värmeisolering. Vinden är isolerad med 20 cm tjock stenull. I det inre av lägenheten, under golvvärmen, är värmeisoleringen 10 cm tjock. Lägenheten är isolerad utvändigt med 15 cm tjock grafitisolering.
Utomhus solskyddskamera, kan ses på distans från en smart telefon.
Barmac-pannor på taket, Lindab-pannor på altantaket.
Du kan också gå ut till terrassen från vardagsrummet, där du har utsikt över den privata tennisbanan mittemot och skogen.
Fastigheten ligger 200m från skogen i lugn miljö.
Befolkningen i Kehidakustány är 1 185.
Från lägenheten: Medicinskt och termiskt bad (800m), laddningsanläggning för elbilar, Zala Springs golfbana (1 km), Penny Supermarket 13 km, Spar Supermarket 14 km
Dess läge är 21 km från sjön Balaton (Keszthely), Balaton Siófok 103 km, Hévíz (Hévíz Tófürdő) 14 km, Sármellék (flygplats) 19 km, Budapest 204 km, motorväg M7 30 km, Zalakaros (termiskt spa) 3 km, Zalagegers 3 km.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB