Försäljning Hus, Zalalövő, Zala, Ungern, Füzesi

Försäljning - Cod. 40320

  • Typ: Hus
  • Område: 252 m²
  • Antal rum: 10
  • Våning: 2

Utmärkt affärsmöjlighet i Kehidakustyán! På det bästa läget för Kehidakustyán, nära det fyrstjärniga Kehida Thermal Hotel and Bath, är ett 2X126 m2 stort område och två enfamiljshus till salu. Fram till november 2019 fungerade ett av husen som ett pensionat. Det fick ett utmärkt och lysande betyg från A Szállás.hu. Familjhuset med 10 rum återspeglar ägarens utmärkta smak med sofistikerade möbler. designad.
På grund av ägarens hälsotillstånd kan han inte längre driva fastigheten. Området har förklarats till en medicinsk zon sedan 2018.
Sidoingången till Zalasprings Golf Resort, känd i Ungern, ligger 150 m bort, huvudentrén är 2 km bort. Några lediga tomter skiljer fastigheten från det termiska badet, eftersom området nyligen har delats ut. Från trädgården finns en utsikt över rutorna, från balkongen finns en fullständig panorama.
I området finns nybyggda lägenheter, lägenheter, cateringenheter och till och med ett underbart tyskt litet slott med utsikt över fastigheten, som den tyska ägaren själv byggde,

Fastigheten ligger på en välskött anlagd tomt på 945 m2, där det finns en genomgångsport med svängportar på två sidor.
garage. Det finns parkering för flera bilar i trädgården. I trädgården finns en träverktygslager, två gungor och två stengrillar och krukor, ett litet trädgårdsdamm med brytande vatten.
Fastigheten har en alpin timmerhusstruktur, omgiven av extern värmeisolering, Dryvit-gips, Terran takpannor.
Efter distribution:
den lägre nivån har en täckt terrass, ett vardagsrum med ett amerikanskt kök, en matsal, ett bidébadrum med dusch, en separat gästtoalett och ett sovrum och en trappa. På bottenvåningen har vardagsrumsköket en matsal, kaklat, grå marmoreffekt laminat parkett, badrummet har vit marmor effekt, beige laminat parkett.
Tillträde till vinden vid trappan: 3 rum, varav 2 har balkong, badrum med dusch och toalett. Sovrummen har klinkergolv och badrummen har vita laminatgolv.
Uppvärmningen av familjens hus är en gascirkulator, värmen från radiatorerna är belägna i två separata pannhus, en kombination ARISTON gaspanna tillhandahålls, det varma vattnet tillhandahålls av en elektrisk panna, med natt el, separat i varje badrum . Varmvatten kan också ordnas från pannan. De två byggnadsenheterna är utrustade med separata mätare.
Dörrar och fönster: träfönster, som är värme- och ljudisolerade, slutna.
Huset byggdes 2006 och slutfördes slutligen 2014. Huset byggdes av den tidigare ägaren som byggentreprenör för sina egna barn, utförd med stor omsorg.
Fastigheten ligger också på ett mycket fördelaktigt läge när det gäller avstånd.
Sármellék flygplats ligger 30 km från Zalaegerszeg, 13 km från Hévíz och 23 km från Keszthely.

Lösa fastigheter kan köpas separat efter behov. Fastigheten är lämplig för affär, gästfrihet, kommersiella ändamål, men är också mycket idealisk för ett familjhem för två familjer. Priset är mycket rimligt, huset får två hus för praktiskt taget ett pris,
Huset är rättegång och obehindrat.


Om du är intresserad, ring och titta på den, även på helgerna,s sdenna exceptionella egendom, som kan vara en gynnsam investeringsmöjlighet eller ge bostäder för två familjer året runt.

Jag ser fram emot din, e-post, ring med tack och respekt!

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB