Försäljning 2:a, Budapest, Budapest, Ungern, Naphegy

Försäljning - Cod. 34498

  • Typ: 2:a
  • Område: 117 m²
  • Antal rum: 2
  • Våning: 2

Beläget i den önskvärda huset delen av Naphegy, erbjuder detta villa en vacker utsikt över staden, slottet och Tabáns park, beläget i hjärtat av Budapest.

Njut av takten i en modern metropol och fördjupa dig i det stora stadslivet och återvänder fortfarande till ett lugnt och lugnt hem utan att behöva pendla. Lägenheten ligger nära de centrala arbetsplatser, teatrar, nöjesställen, sevärdheter, bra skolor och de bästa universiteten. Ändå ligger det i ett avgränsat grannskap i 1: a distriktet, vid sidan av Sun Hill med utsikt över staden. Platsen erbjuder allt du behöver för stadslivet inom gångavstånd, byggnaden ligger mellan lugna små gator med knappast någon trafik. Du kan njuta av alla de trevliga urbana fördelarna som 5: e distriktet erbjuder med fördelen av ett grönt grannskap och en sidomiljö i parken, på toppen av Sun Hill i Budapest,

Villan erbjuder fantastisk panoramautsikt, en vy som alltid kommer att vara obegränsad. Det erbjuder en spektakulär bred fasad över Tabán Park med fullständig utsikt över Kungliga slottet och utsikt över staden från stora fönsterfönster. Huset ligger på kanten av kullen, och det finns inga byggnader framför huset, vilket kan hindra utsikten.

Kvarteret har utmärkt infrastruktur. Broarna i Donau är lättillgängliga, liksom butiker, kaféer och kulturinstitutioner. När du bor här kan du nästan glömma att downtown och Pest är bara fem minuter bort med bil; enkelt att nå kedjan Bridge eller Erzsébet Bridge. De stora transportnätena samt motorvägarna M1 och M7 är också bara en snabb bilresa bort. Nära kollektivtrafik. Viktiga stadsdelar är lätt att nå eftersom det finns två busshållplatser bara några minuter bort. Utanför huset finns det gott om parkeringsplatser under hela dagen, där lokalbefolkningen kan parkera gratis.

Den ljusa och soliga villa har många stora fönster och ett högt tak (3 m). Fastigheten har fönster vänd i alla riktningar, så det finns kontinuerligt solsken runt huset hela dagen. Södra och västra fönster och en balkong med utsikt över en trädgård. Modern layout, vida utrymmen, en bred passage, renoverade apparater och ledningar, tyska gjorde kombikanna med kopparrör. Egen vattenmätare. Lägenheten upptar nästan hela nivån på andra våningen. Endast en granne delar golvet. Lägenheten har tre stora ljusa rum, ett 15 kvadratmeter stort kök, två badrum, garderobsrum och en rymlig vestibul för totalt 120 kvadratmeter. Månadsvisa verktyg: Vanlig laddning inklusive vatten 50EUR, Naturgas 80EUR, Elektricitet 30EUR, TV och internet 40EUR.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB