Försäljning 1:a, Budapest, Budapest, Ungern, Illés utca 12

Försäljning - Cod. 33619

  • Typ: 1:a
  • Område: 38 m²
  • Antal rum: 1
  • Våning: 4
  • Byggnadsvilkor: Excellent

ILLES BYGGA

Denna bekväma lägenhet är en del av de nya byggnaderna i Illes-byggnaden, belägen mellan Illes och Köris gator. En sex vånings byggnad, med 13 lägenheter per våning och affärslokaler på bottenvåningen, fördelat på portaler.

En högkvalitativ byggnad med automatisk dörrvakt, 2 hissar, högteknologiska system för TV, elsystem till ljuset och direkt tillgång till garage. ett modernt och ljust exteriör.

Dess placering gör det till en utmärkt investeringsprodukt, för att den ligger nära Semmelweis-universitetet i Budapest, årligen kom tusentals ungerska studenter och andra nationaliteter här för att studera medicin och andra bio-sanitära karriärer.

Klinikák stopplinje 3 i Budapest tunnelbanan ligger bara några steg bort. Du kan också nå buss (nr: 9, 99, 99A, 17), som trolleybuss (nr 89) och med vagnbil (nr 24, 28).

 

DISTRIKEN VIII

Dessa praktiska lägenheter ligger i Illes-byggnaden, i VIII-distriktet, ett av de mer centrerade expanderingsområdena i Budapest. Ett område som har alla tjänster du behöver: restauranger, kaféer, biografer, gym med spa, hälsocenter och skönhetssalonger, frisör mm


Det här området kännetecknas av tusentals studenter och ungdomar, eftersom det bland annat finns medicinfakulteten. På samma sätt är ett lugnt och rekreationsområde, för sin säkerhet och dess parker, som Orczy Park med breda dimensioner.

Orczy Park är en berömd park som har hundra år gamla träd och utrymmen när sport kan träna och lekplatser. En park som alla natur- och sportälskare gillar att besöka; Det finns också en idrottsskola där du kan träna tennis, fotboll, basket, handboll, åka skridskor och andra Budapest sport.

Också i närheten av dessa lägenheter i Budapest kan vi hitta ett gym med mer än 3000 meter inom en stor pool och bred dimension där du kan träna och simma.

En utmärkt förbindelse med kollektivtrafiken i området också.

Om du är intresserad vänligen ring mig på detta nummer: +36 70 634 2499

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


Tamas Csaki
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB