Försäljning Övrigt (Kommersiellt), Érd, Pest, Ungern, Daróczi utca 41

Försäljning - Cod. 34869

  • Typ: Övrigt (Kommersiellt)
  • Område: 1185 m²
  • Antal rum: 10
  • Våning: 1

Aktivitetsförsäljning på plats som besöks på Érd på grund av förändring, med framstående kundtillhandahållande, bilverkstad som idag är komplex med lägenheter (6db), nand auto tvätt, service, karosserikorrigering, polering, gummiservice.
Biltjänster och det att tvätta helt och hållet 5 stycken lägenhet finner ett jobb, vad som är lämpligt för kontorsformning utmärkt även, lägenheter alla ljudisolerade så aktiviteter som bedrivs i det organiska innebär en någon slags störande faktor!
En bit lägenhet hittar ett jobb bredvid en tjänst vad en trappa förbinder verkstaden med en del, utmärkt en för vilken tack kan sägas till hans förhållanden på ett mål med många sidor som är tillämpliga, en trädgårdspool med en imponerande storlek tillhör denna fastighet och en privat gårdsdel!
Fastigheterna för de 4 lägenheterna och motormekanikerna byggdes 2007 verkstad kollektivt 755,88 nms, och hela hösten allmänna nytta, industriell ström, lägenheter luftkonditionering delvis.
En fastighet med en användbar yta på 378,88 nm byggdes kontinuerligt med liknande funktioner under 2010, vilka 2 serviceställningar är position 1 bitar manuell autotvätt 1db buffé och 2db består av en platt, aktivitetshjärta här kommer på det: manuell automatisk tvätt, service, karosserikorrigering, polering, gummiservice. , höstens allmänna nytta, industriell ström, lägenheter luftkonditionering delvis.
Servicepositionerna gör mottagandet av lastbilar, lastbilar, de 2 byggnaderna kollektivt möjligt 5db en position är till en tjänstens förfogande vad som är lämpligt för att ta in 10 stycken personer med större storlek eller lite lastbil även samtidigt, service i alla nästan full längd med positioner mekaniker som byggde med gruvor + 2 bitar auto med en position som tvättar + 1 stycken som agerade med en krävande buffé!
Service på storlekar på positioner och verkstaden även i lokala relationer, förutom utmärkta förhållanden åtföljs snabbheten, upp polerat och polerat golv och dolda sidoväggar möjliggör en jämn hög standard service på 3 meters höjd! De 2db autóhis sidoväggar som tvättar sig i taket är hemliga och polerade golv polerade är också till deras förfogande!
Byggnaderna är lämpliga för alla andra aktiviteter utmärkt, det M7 -es från en motorväg totalt 3 km liggande fastigheter och den frekventerade platsen på alla av dem uppfyller ett företag!


Vem byggde med många extra båda byggnader !! Pl. fler miljoner forint-kamerasystem, varningssystem, internet, bandgardin, golv, inbyggt garderobskåp.

Införandet av fastigheter eller motorfordon är möjligt.

Ett företag och verkstaden kan köpas tillsammans med utrustning med fastigheter enligt en fordran!
Eventuellt på ett långt avstånd hyrbart hela verkstadskomplexet!
Jag skickar ytterligare bilder på en begäran!

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


Ad postat av Private
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB