Försäljning Hus, Miskolc, Borsod-Abaúj-Zemplén, Ungern, Tompa utca

Försäljning - Cod. 36980

  • Typ: Hus
  • Område: 100 m²
  • Antal rum: 5
  • Våning: 1

I centrum Miskolc, ett traditionellt 100 m2 3 + 2 halvrum, bekvämt tegelhus med exklusivt 80m2 inre trädgårdsområde, nära Rådhusplatsen, nära Petőfi utca och Meggyesalja utca.
Huset byggdes runt sekelskiftet och dess fullständiga renovering slutfördes 1985, och har sedan omvandlats och moderniserats flera gånger. Det är en härlig kombination av värdig borgerlig stil och moderna tekniska lösningar.
Dess yttre fasad har fått en ny färg i 3 år, över en halv meter tjock massiv tegelmur skyddar vardagsrummet från ljud, värme och kyla. Dess takkonstruktion har blivit helt plasterad i 12 år, med 30 års garanti, perfekt, även för extra vindsurfinstallation, vilket är en annan möjlighet att dra nytta av bostadsutrymmet.
Under renoveringen har kvalitetsmaterial byggts, modern köksteknik är en unik entrédörr.
Trädörrar och fönster ger ett naturligt utkast till fri luftförsörjning för inredningen.
Kondenspannan och radiatorsystemet ger upphettning med konstant gas, med en gasräkning under kostnaden för en stor lägenhet.
Tack vare de kvarhållna skorstenarna kan du placera en kraftkedja i källaren, och i vardagsrummet och i två rum är det också möjligt att installera en öppen spis.
På sommaren behöver lägenheten inte mekanisk kylning tack vare tjocka väggar och fönsterluckor, men premium-premium-Daikin-klimatet kommer att göra hela lägenheten ännu bekvämare under en veckovänlig vecka.
Vardagsrummet och de två rummen är mattor, de lilla rummen är laminatgolv, de andra rummen är kalltäckta, i gott skick. Köket har nyligen uppgraderats till ett modernt kök med gasspis, mikrovågsugn och diskmaskin.
Det stora familiedagsljuset som solas, så det är alltid klart och förutom 4 olika storlekar för en stor eller flera generationsfamilj, ger det praktiskt och bekvämt boende.
De två största rummen är anslutna med en bred båge, vilket ökar anläggningens variation möjligheter, vilket gör det 3,2 m höga taket ännu rymligare och magnifierande. Larmsystemet och den stora slutna dörren ger huset fullt skydd, kabel-tv, internet och fast telefon för kommunikationskomfort.
Det finns upp till 4 bilar på gården, den lilla inomhusträdgården och en stor täckt uteplats kan utnyttjas optimalt för familjeföretag. Förvaringsrummet i slutet av byggnaden och källaren i två rum kan ge fastigheten en ytterligare användbar funktion.
Enligt den nya ägarens fantasi, behovet och möjligheten kan detta hus vara ett kontor, ett hemkontor, ett hem eller en kombination av dessa, eftersom alla inre väggar kan flyttas eller till och med tas bort. 5-10 minuters promenad till all viktig infrastruktur, dagis, skola, medicinsk klinik, buss, spårvagn, köpcentrum och även gratis parkering i detta område!
Fastigheten kan flyttas omedelbart, i gott skick och kostnadsfritt efter målning och mattrengöring eller byte.
Om du tittar på det, med lite fantasi ser du omedelbart det bekväma, bekväma, rymliga familjehemmet och den säkerhet som alla önskar.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB