Försäljning Hus, Miskolc, Borsod-Abaúj-Zemplén, Ungern, Toth

Försäljning - Cod. 42300

  • Typ: Hus
  • Område: 606 m²
  • Antal rum: 6
  • Våning: 3

Ett familjehus till salu, även lämpligt för en tvågenerations allnyttig verksamhet, i Miskolc, i trädgårdsstaden Martin. Grunden till tegelbyggnaden är betong och natursten.
En i stort sett ny takkonstruktion. Värmeisolerande fönster, väggarna är delvis isolerade. Huset har 6 rum, 1 halvrum, 1 vardagsrum, 2 kök-matsalar, 1 mataffär, 2 badrum-wc, 1 toalett-tvättställ i tre plan (bottenvåning, mezzanin, halvkällare). Det finns möjlighet att bygga en vind. Den barriärfria boytan på bottenvåningen med separat ingång är 100 m2.
På detta plan finns 1 rum, 1 vardagsrum-vardagsrum, 1 halvrums wc-tvättställ, kök-matsal, badrum-wc, matförråd och två entréer med liten entré. Mezzaninen (+1,6 m), även den med separat ingång, har en boyta på 76 m2. På denna nivå finns två rum, ett stort badrum-toalett-bidé och ett kök-matsal. Ytan på halvkällaren (-0,9 m) med separat ingång är 76 m2. Halvkällarplanet har 2 rum eller kontor, 1 hall, 1 pannrum och förråd (12 m2) i beboelig skick.
Allt som allt har huset 252 m2 omedelbart beboelig yta. Ovanför mellanvåningen är vinden utformad för att skapa +50 m2 användbar boyta, så att den totala boytan kan ändras till 302 m2.
På grund av husets fyra entréer är det lämpligt som pensionat, men det är också utmärkt för företag.
Tomten är 606 m2, varav ca. 100 m2 är trädgård. Gården är belagd med gräsmatta sten. Det finns ett nytt täckt lager på 125 m2. Det finns även två vattenbrunnar på gården, som är lämpliga för installation av värmepump. Centralvärmesystemet fungerar för närvarande med en gaspanna, men systemet har även en ny extra fastbränslepanna.
Gatan är asfalterad, med lite trafik, tyst och välordnad. Huset ligger intill den nästan 100 år gamla kyrkan och församlingen. Supermarket, skola-dagis, läkarmottagning, bibliotek, stadsbusshållplatser 100-150 m. Vi har vänliga och lugna grannar. Miskolcs centrum ligger bara 15 minuters promenad bort.
Miskolc är byggt vid den östra foten av Bükkbergen och är det administrativa centrumet i länet Borsod-Abaúj-Zemplén.
Sevärdheter i korthet: i Bükki National Parks skidort, observatorium, djurpark, Lillafüred Palace Hotel, grottor, båtsjö, Tapolca Spa, Ellipsum-upplevelse och strandspa, Diósgyör XIII. sekelslott.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB