Försäljning Hus, Kaposvar, Somogy, Ungern, Somogysárd, Kossuth u. 44.

Försäljning - Cod. 31444

  • Typ: Hus
  • Område: 7400 m²
  • Antal rum: 3+1
  • Våning: -

Familj hus till salu Somogysárd

by nära Balatonsjön, 50 km från Somogysárdtól. Kaposvar 19 km från oss. mycket bra transporter, bussar varje timme flygning, det är 5 kvarter från huset till busshållplatsen. Den kubformade hus, grunden våningar hus byggt i en lämplig grund. Korridor öppna lokalerna. Kök, skafferi, loft, toalett, badrum, två gata främre rummet, som är heltäckningsmatta.
1 stort vardagsrum 4m + 1 portal väggfönster. Trevlig ljus, panoramautsikt i alla riktningar. försedd med en gaseldad central termostat.
Husen är sammankopplade med en stor takterrass med en polyester lakrésszel utan komfort. (Löst i total komfort samt), finns det konvektorer här, men kan även gälla traditionella vedeldning. 2 bil garage där. De lador är på gården nedan och stugor för boskap.
7404 nm i partiet, men begäran fält kan delas, vilket är 4000 nm.
Huset är vackert, den högsta punkten på gatan, försöker att indikera är en avbildad.
Väggarna är tapetserade, men jag rekommenderar målning renhet. Staten är redo att flytta omedelbart möblerat eller utan. Varvet kan trädgården dra nytta av regelbundet underhåll, den (fält; är -kukorica cast). Frågan om mark kan delas arrangemang. Den anlagda muromgärdade har blivit omsorgsfullt restaurerat offentliga institutioner. Det är värt en visning! :) 6.500.000.-Ft
Vi är glada att kunna presentera denna tre sovrum bungalow som ligger i den lilla byn Somogysárd. Somogysárd är bara 20 km bort från Kaposvar (som också är huvudstad i länet län) och 50kms från sjön Balaton.
Fastigheten läggs på 100 kvm, har tre sovrum, en reception, ett vardagsrum och en familj badrum, fastigheten har också en extra dubbelrum med kök med lagringsutrymme ansluten till huvudbyggnaden. Det äventyrar tvåglasfönster, kaklat badrum, mattan på sovrum och gas centralvärme. Det är över 7400m2 mark / trädgård tillhör lägenheten som kan användas för att hålla hästar eller andra djur. Det erbjuds möblerad eller omöblerad och det begärda priset är £ 6.500.000.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB