Försäljning Hus, Fony, Borsod-Abaúj-Zemplén, Ungern, Rákóczi u. 4.

Försäljning - Cod. 33037

  • Typ: Hus
  • Område: 235 m²
  • Antal rum: 4
  • Våning: 1

VACKRA HEM
Vår älskade 200 år gamla fritidshus är till salu i Ungern! Det 180 m2 gamla stenhuset, och den 55m2 nya tegelbyggnaden släcks till sluttningarna av Gergely-Mountain. Fastigheten har 3 rum, 1 vardagsrum, 1 kök, 1 wc, 1 badrum, 1 källare, 1 verkstad och ett 1 garage. Hemmet är uppvärmt av vedspisar, varmt vatten levereras av en elektrisk varmvattenberedare, matlagning hjälpas av en gascylinder. Tillsammans med huset köper du en 20m2 vinkällare belägen på kyrkan i byn (ca 800 meter bort).

LIFE-GIVING TUIN
Trädgården 2000 m2 är täckt av gräs, full av fruktträd och buskar: päron, äpple, surkörsbär, valnöt, fikon, päron, aprikos, persika, solros, hallon, örter och kryddor. Under de senaste 35 åren har de blivit odlade på ett naturligt och organiskt sätt. En liten byggnad lagrar träet som matar ugnarna och uteplatsen.

FANTASTISK MILJÖ
Du kommer inte att bli uttråkad! Primal-enbärskog i Fony, Nunnery i Hejce, Slott av Regéc / Sárospatak / Fűzér / Boldogkő, Bibeln av Vizsoly, Zemplén AdventurePark, Kina Hollóháza-fabriken, Tokaj-vinområdet, Tarn på Megyer-berget, eller isgrottan Dobsina. Om du utforskar regionen till fots kan du samla medicinska örter som Centaurium, Achillea Millefolium, Kamille, Goldenrod, Nettle och flera ätliga svampar.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB