Försäljning Övrigt (Kommersiellt), Tokaj, Borsod-Abaúj-Zemplén, Ungern, Arany János utca

Försäljning - Cod. 39843

  • Typ: Övrigt (Kommersiellt)
  • Område: 241000 m²
  • Antal rum: 8
  • Våning: 0

!! UNIVERSALT, SKYDDT VINSTRUKT OCH VINSTER FÖR ATT VÄRA I TOKAJI-VINAROMRÅDET, SKYDDAT AV VÄRLDEN !!
Från druvodling till tappning och lagring garanteras alla villkor i verksamheten i EU-kvalitet.
De odlar 23 hektar mark på egen hand, på de mest berömda bergs sluttningarna i Tokaj historiska vinregion, med gynnsamma syd-sydvästra vingårdar. Odling bedrivs för närvarande på traditionella Tokaji-sorter i nya eller renoverade, modernaste plantager på 5 200 kapital / ha. Vingårdarna ligger runt vingården, inom räckhåll, med god logistik. Bland deras produkter finns flera viner som har vunnit utmärkta priser vid internationella och inhemska tävlingar och utställningar!
Den nuvarande årliga kapaciteten för vingården och anläggningen är 500 000 flaskor / år, varav de flesta exporteras. Vinodlingen levererar 40% av sina inhemska behov och 60% av sin export till sina partners i Europa, Fjärran Östern och den amerikanska marknaden.
En del av verksamheten är det nästan 740 kvm stora gästhuset på en 4400 kvm stor tomt, vars hela bottenvåningen ockuperas av vingården. Det är alltid uppdaterat ISO-certifierat och uppfyller alla nuvarande EU-krav under hela produktions-, mognads- och lagringsprocessen. Anläggningen är komplett, från vakuumpressning, genom minskning av åldringstankar för vin och tappningsanläggning. Porterat flodvin löses i två egna källare på 500 kvadratmeter, som är hundratals år gamla och av historisk ålder.
Ovanför vingården finns ett annat tillfredsställande pensionat med 7 sovrum och ett stort gemensamt utrymme, med en amerikansk matplats med kök på 320 kvm. Det finns en herrgård som kan användas som ett vinmuseum eller ett pensionat.
Beståndet av buteljerat och löpande vin som för närvarande finns på lager är cirka 300 miljoner HUF (till bokfört värde), som ständigt förändras.

Dessutom är ytterligare 6500 kvm tomt till salu nära byns centrum. En stor nyinvestering på detta område lanseras för närvarande som ett projekt. Företagets princip är kontinuerlig utveckling och kapitalavkastning. Här kommer en ny vinanläggning med en golvyta på 2500 kvm att implementeras, med en förstorad anläggning som är lättillgänglig med lastbilar. På övervåningen med flera rum gästhus, panoramavin terrass, allmänna utrymmen.
Byggandet pågår, har börjat! Tidsfrist för genomförande 2020.10. månader. Eftersom företaget har ansökt om och lyckats vinna ett icke-återbetalningsbart EU-bidrag, kommer projektet att ta tid att slutföra.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB