Försäljning Villa, Magyaralmás, Fejér, Ungern, Fő utca

Försäljning - Cod. 40226

  • Typ: Villa
  • Område: 137 m²
  • Antal rum: 5
  • Våning: laminatgolv, golvpl

Villa till salu 1 mil från Székesfehérvár
Tvåvåningshus till salu i Magyaralmás, 1 mil från Székesfehérvár, med netto 137 kvm. I 1986 byggdes huset av tegel (HB 38) med Terranova ädelpust och bitumentakpannor ovanpå skiffertaket. På entréplan finns vardagsrummet, köket med kammare, matsalen och ett badrum med dusch, separat toalett med handfat (different from planritningen), pannrummet och ett garage. För närvarande fungerar garaget som ett hobbyrum och tvättstuga. Under trappan finns ett litet stängt förråd. På övervåningen finns 2 hela och 2 halva rum (sovrum), och ett badrum med toalett. Rummen har laminatgolv, de andra ytan har golvplattor. En del av möblerna anpassad till sovrummen (inte direkt inbyggda) – går in i priset (foto kan skickas).
Uppvärmning tillhandahålls av en gaspanna (och dessutom finns en sameldningspanna). Varmt vatten kommer från elpanna. Aluminium rulljalusier på fönstren, myggnät, yttre skuggning på takfönstren.
Tomten är 958 kvm. Den bakre hälften av trädgården är gräs och en rad bordsdruvor, främre trädgården är blommig, bakom huset finns en mindre öppen uteplats under en stor pil och ett surkörsbär. På gården finns en 25 kvm trädgårdsskjul.
Villan är inflyttningsbart/användbart men rekommenderas att renovera minst badrummen och toaletten samt inomhusgaragen!
Busshållplatsen ligger 250 meter bort.
Det bor ca 1500 invandrare i byn som ligger bara drygt 1 mil från Székesfehérvár. Byn har en dagis/förskola och en 6-klassig skola, en idrottsplats, ett bibliotek, ett byhus, ett hälsocenter med allmänläkare och tandläkare och ett apotek. Också finns det en mataffär (liknande med en mindre ICA) och på vissa dagar en kötaffär. Tre gånger om veckan kommer en bageribil som säljer fräscha bagerivaror. Byn har en väldigt känd produkt: en internationellt prisad hårdost (Práter) som kan köpas t.e. från mobila försäljningsfordon hos mataffären i byn.
Székesfehérvár (alias Alba Regia) är landstingens största stad. En av huvudstäderna i det medeltida ungerska kungariket (kungernas stad) med en internationellt berömd barock gamlastad. En av de mest utvecklade städerna i Ungern med ett livligt sport- och kulturliv. https://turizmus.szekesfehervar.hu/start/index/lang/en
Staden ligger mellan Budapest och Balaton sjö och väldigt nära till Velence-sjö. Budapest – Székesfehérvár är ca 45 minuter med vanlig traffik på motorvägen.

Magyaralmás ligger emellan Székesfehérvár och Mór. Mór är den tredje största stad i landstinget Fejér och ligger mellan två Vértes berg och Bakony berg. Det är en gammal vinproducerande stad, centrum för den nationellt berömda vinregionen Mór.
https://mor.hu/welcome
Mór har också ett badhus, vårdcentral och ett mindre sjukhus. I Székesfehérvár finns det lanssjukhuset.
Säljaren är svenskspråkig ungrare (jobbade tidigare i Sverige) – du kan säkert kontakta via mejl eller direkt på telefon efter kl 15:30 på vardagarna (förutom tisdag) och hela helgen. Senare kan gärna hjälpa med pappersarbetena.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB