Försäljning Hus, Nyírábrány, Hajdú-Bihar, Ungern, Határőr u.

Försäljning - Cod. 38583

  • Typ: Hus
  • Område: 110 m²
  • Antal rum: 3
  • Våning: 0

30 km från Debrecen, nära en korsningspunkt för den rumänska gränsen, nära en tillfartsväg, ett 3448 kvm mark till salu.
Erbjuder ett utmärkt tillfälle för djurhållning / hobby och fördelar / jordbruk. På grund av platsen för platsen har den två gata fronter, vilket ger bilen en dubbel uppsättning.

Fastighetsfastigheter:
Ankomst till huset är en separat ingång med ett kök för köket i sommar. Dessutom finns det ett badrum med dusch och krydda som enkelt kan förvandlas till ett kök. Lägenheten har 2 stora rum (lövträ), ett litet rum öppnas från matsalen för att inte störa den andra.
Lägenheten har en vacker terrass där du kan njuta av kaffe och frukost på morgonen. På vintern erbjuder den kombinerade pannan värme.

specifikationer:
Fastigheten är ett fristående hus byggt 1964 från adobe. På vintern ger den blandade pannan värme och gasflödet kan levereras efter behov. Dörrar och fönster är trä. Taket är tillverkat av traditionellt tak med sadelmakeri, sandsten.

Det finns också en verkstad på 12 kvadratmeter, ett betonggarage och jordbruksbyggnader (bly) för utnyttjande av djur.
Huset har också en trädgård på 3448 kvm, som kan delas eller till och med klippas.

Omgivning: Stadsbyggnader: Medborgarhagor, flera kyrkor, två distriktets medicinska kontor, apotek, paramedicinska tjänster, dagis, skola, gymnasium och mycket mer.
busstationen är ca. Det ligger 5 minuters promenad bort.
Livsmedelsbutiker, räddningsstationer, sjukhus, tandläkare, daghem, skolor och äldrehem ligger inom några minuter.
Debrecen kan nås med buss och tåg varje 1-2 timmar, 25 minuter med bil.

finansiering:
Fastigheten är kostnadsfri, vi söker gratis kreditrådgivning för våra kunder. Fastighet kan även köpas kontant och bankfinansiering. För detta kan du få fullständig fri information på vårt kontor. Vi erbjuder möjligheter i någon finansiell bank, våra kvalificerade kollegor hjälper dig att välja och välja den bästa lösningen.

Vi meddelar härmed att du, som du är intresserad av, kommer att ringa det annonserade telefonnumret, kommer att godkänna säker och försiktig hantering av dina personuppgifter - särskilt med namn och telefonnummer - av Real Estate Solutions Kft I den här rundan hittar du informationshanteringsguiden på länken nedan. Av annonsören av Real Estate Solutions Ltd. som annonsör. Därför kan du ta reda på vår integritetspolicy.

skydda dataskydd

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB