Försäljning Hus, Nagyoroszi, Nógrád, Ungern, Széchenyi út 9.

Försäljning - Cod. 36985

  • Typ: Hus
  • Område: 300 m²
  • Antal rum: 7
  • Våning: 3

Bostadslös text:

Nógrád län i en lugn och fredlig miljö, 35 km långt från Vác, nära den slovakiska gränsen 300 m2 (källare 124 kvm, bottenvåning 124 kvm, 90 kvm) 60% redo för ett familjehus till salu. Den har 1800 m2 tomt, varav ytterligare tomt är möjligt. Från loftet har du vacker utsikt över Hora-kullen.

Huset är tre våningar.
Naturljuset säkerställs i källaren. Väggen är 60 cm armerad betong. I källaren är det möjligt att skapa ett tvättstuga, ett badrum med toalett, förråd, ett mekaniskt utrymme och ett garage. Vatten, uppvärmning och avlopp har byggts i dessa lokaler. Hela källarområdet är täckt med betong 10-12 cm.

Bottenvåningen kan nås via en terrass. Golvet har 5 cm isolering och golvvärme i vardagsrum, kök, toalett och bad. Bottenvåningen har gjorts med inredningsarkitekt, men kan lagras på begäran. På denna nivå finns ett 13 m2 gästrum, en 9 m2 garderob, ett 7,7 m2 badrum, ett 2,9 m2 skafferi, en 3,4 m2 anteroom, en 1,8 m2 toalett och ett 57,3 m2 vardagsrum, kök byggdes.

På vinden kan rummen anpassas till behoven. För närvarande finns det inga väggar, vatten, uppvärmning, rening av avloppsrör. Taket renoverades år 2017 (ny tonad kakel, ny folie, förtjockade kakel för isolerande material, takfönster i tak)

Huset byggdes av 30 cm tegelstenar, där det statiskt behövdes 38 cm. År 2017 var 7 luftkammare, 3-lags, plastdörrar och fönster utrustade med aluminiumsluckor. Huset har en 10 cm isolering. Väggens isoleringsmaterial, isoleringsmaterialet på basen och golvbeläggningen isolerande material ingår i priset på huset.
El, avlopp och vatten finns i huset. Gassen är tillgänglig på tomten, den är byggd, men huset har inte introducerats än.

Fastigheten är kostnadsfri, innehar en licens att ta ägande.

Ring mig för mer information. Fastigheten kan ses, men kontakta mig i förväg några dagar innan.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB