Försäljning Hus, Csátalja, Bács-Kiskun, Ungern, Dóza György út 31

Försäljning - Cod. 42390

  • Typ: Hus
  • Område: 112 m²
  • Antal rum: 4
  • Våning: 1

Ett 112 m2 4-rumshus i tegel byggt i Csátalja på 1980-talet med en tomt på 3 742 m2. Det kan köpas med en golvyta på 80 m2, blandat murverk, gamla uthus och ekonomibyggnader.

Huvudbyggnaden mot gatan har 4 rum (20, 19, 14,7 och 13,7 m2), hall, korridor, kök-matsal, skafferi, badrum och separat toalett. Uppvärmning gavs förr av en blandpanna i form av panelradiatorer (pannan var ur funktion, panelradiatorerna var delvis demonterade).

Den ca 80 m2 stora byggnaden bakom huvudbyggnaden fungerade en gång som familjebostad, lämpade sig för boende, har kök och badrum. Det statiska tillståndet för enfamiljshuset och de tillhörande uthusen är tillräckligt, men modernisering och renovering av konstruktionen (rörledningar, värme) och specialbyggen (dörrar, fönster, beklädnad, målning, inglasning) rekommenderas. Objektet överlämnas omöblerat, i det skick som visas på bilderna. Den 3 742 m2 stora tomten är idealisk för bakgård, boskap och odling av grödor.

Efter nödvändiga mekaniska och estetiska renoveringar/moderniseringar kan komplexet bli ett utmärkt, rymligt, till och med självförsörjande hem för sin nästa ägare. Fastigheten kan tas i besittning omedelbart, fri från krav och belastningar. Vi hjälper till med renovering av fastigheten genom att ordna proffs mot en separat avgift.

Under 1700-talet avgjorde kungakammaren bosättningen Csátalja (tyska: Tschatali) i flera vågor med katolska tyskar, så att sedan dess bor många familjer som identifierar sig som tyskar i bosättningen än i dag. Bosättningen Csátalja blir mer och mer populär bland tysktalande människor, många tyska och holländska familjer har nyligen valt bosättningen i Bács-Kiskun län, som erbjuder ett lugnt lantliv. Det är bara 15 minuters bilresa till staden Baja där all shopping (Tesco, Lidl, Aldi, Spar, Penny etc.) finns, liksom Family Center-gallerian och McDonald's snabbmatsrestaurang. Bosättningen blir mer och mer populär bland tysktalande människor, många tyska och holländska familjer har nyligen valt Bács-Kiskun distriktsbosättning som erbjuder ett lugnt lantliv.

Om du vill kontakta oss på tyska tar vi gärna emot ditt brev via e-post. Vi erbjuder gratis kreditrådgivning och billiga kreditberäkningar vid köp av enfamiljsbostad. Du hittar oss också på den sociala sidan

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB