Försäljning Företag, Sopron, Győr-Moson-Sopron, Ungern, Táncsics utca

Försäljning - Cod. 35529

  • Typ: Företag
  • Område: 300 m²
  • Antal rum: 11
  • Våning: 2
  • Byggnadsvilkor: New building
  • 142.00

70,000. EURO-YEARLY INKOMSTEN
Vi erbjuder till salu detta nyrenoverade, utökade och rekonstruerade gästhus med 5 lägenheter. Byggtillståndet beviljades 2016, bebyggelsestillståndet 2017!
Byggnaden ligger på en 497 m2 tomt i Táncsics Mihály gata, Sopron. Wiens flygplats ligger 70 km från hotellet och Bratislava flygplats ligger 90 km från Sopron. Sopron är Ungerns västligaste stad som kallas staden Lojalitet och Frihet.
Vi kan gå in på egen gård genom en elektrisk grind. Det finns parkeringsplats med 5 parkeringsplatser. Trädgården och gården slutfördes i oktober av planerna för en trädgårdsgenerator. Det finns ett litet jungle gym för att underhålla barnen, så familjerna har en bekvämare rekreationstid.
Lägenheterna har separata ingångar och de är fullt utrustade: nytt kök, keramikhäll, A ++ kylskåp med frys, diskmaskin, granit diskbänk, mikrovågsugn (allt du behöver i köket), LCD-TV, Wi-Fi. Vardagsrummen är utrustade med utdragbara soffor, matsalarna med nya bord och stolar. Sovrummen är utrustade med IKEA dubbelsängar, madrasser (HAFSLO), och naturligtvis sängkläder (Billerbeck) och satin sängkläder (damast).

Lägenheterna har individuellt kontrollerbar mätbar, ansvarsfull golvvärme, varmt vatten tillhandahålls via en buffertank. Värmesystemet bygger på en högkvalitativ kondensatorkärl (har en garanti) som ligger i källaren. (Källaren är ca 100m2.)
Lägenhetsbyggnaden är i drift, enligt flera månaders erfarenhet kan en årlig inkomst på 70 000 euro förväntas, vilket är berättigat! Verksamheten är helt etablerad och licensierad, den är till försäljning med full service, personal och hushållning!

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


Ad postat av Private
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB