Försäljning Badort, bonyhad, Tolna, Ungern, Székely Mózes utca

Försäljning - Cod. 43767

  • Typ: Badort
  • Område: 3340 m²
  • Antal rum: 2
  • Våning: 0

Bonyhád Szecska sjön Till salu: Direkt vattenfastighet med panoramautsikt.
Tre olika alternativ.
Designa ditt drömhus, semesterort eller investera i en fastighet som lovar hög avkastning på ett unikt läge!

Fastighetsinformation:

Tomtstorlek: 3348 m², idealisk för bostads- och jordbruksändamål.
Fastigheten är cirka 20-21 meter bred och 170 meter lång, inhägnad endast till gatan men öppen för grannarna (på grund av tomtens terrasser behövs inget staket mellan grannar, vilket möjliggör en vackrare, öppen och fri panoramautsikt).
Vingård: Det finns en 8x20 meter stor vingård med blandade vinsorter på fastigheten, som kan underhållas eller helt/helt tas bort efter önskemål.
Presshusets storlek: Cirka 40 m² - den nuvarande strukturen består av tre rum och en lång, välvd källare. Huset kan till stor del byggas ut med ett galleri eller så kan ytterligare boyta skapas på vinden. Minimala kostnader skulle också kunna utöka terrassen.
Byggnadens blandade (40 cm) murverk tillsammans med källarens värmeisolering eliminerar behovet av luftkonditionering. Hemmet har dubbla fönsterluckor med utsikt över sjön, en klassisk dubbel ytterdörr med stora hjärtformade nycklar och en charmig glasveranda gjord av återvunnet tegel som alltid lockar fram ett leende. Byggnaden är även utrustad med kamera och larmsystem.
Framför huset finns en sjönära paviljong med ett fast stenbord och bänkar på en järnkonstruktion, med fantastisk utsikt över sjön.
Verktyg: El, stadsvatten med trädgårdskran bredvid huset och en stor, nybyggd, aldrig använd septiktank.
Tillgång från två vägar: en från sjön, den andra från staden.
Område: Anvisad trädgårdstomt.
Byggbarhet: 6 %
Planera din drömbostad vid vattnet!
Fastigheten finns som hel eller i delar.
Som ägare vet jag att den här fastigheten kan uppfylla många olika visioner. Oavsett om det är för familjer, sportfiskare, de som söker lugn och avkoppling eller kloka investerare som är intresserade av utveckling eller turism, är detta ett utmärkt val.

Tre alternativ är tillgängliga:

Hela fastigheten – 3348 m² tomt, ~40 m² hus:
Pris: 27,5 miljoner HUF
Njut av hela fastigheten där huset, verktygen och den rymliga tomten erbjuder friheten att förverkliga dina drömmar. Enligt lokala byggregler kan fastigheten även bebyggas som bostadshus då den är över 3 000 m² stor.
Perfekt för dig som vill utnyttja fastighetens fördelar kompromisslöst och maximalt och letar efter en fantastisk möjlighet till sitt eget paradis.
Övre (stadssidan) fastighet – 1500 m² – 40 m² hus:
Pris: 15,5 miljoner HUF
En unik möjlighet att äga ett charmigt hem eller fritidshus i en intim, lugn miljö nära sjön med fri panoramautsikt bara en gata från stan. Perfekt för dig som letar efter en bekväm men prisvärd fastighet.
Exklusiv nyttjanderätt: Enligt överenskommelse kan en lagsäkrad rätt att gå till sjön, överlåtbar till arvingar, beviljas, vilket gör att du och dina gäster kan gå till stranden på din egen fastighet.
Nedre tomt – direkt tillgång till sjön 1848 m²:
Pris: 14,5 miljoner HUF
Verksamhet: Vatten och el kan fortsättas från övre fastigheten efter överenskommelse med undermätare.
Det direkta läget vid sjön, den svagt sluttande terrängen och den exceptionella avskildheten av den nedre tomten, som är tillgänglig via en lugn väg, garanterar lugn och avskildhet.
Denna tomt erbjuder en utmärkt möjlighet att skapa ett unikt fritidshus eller investeringsfastighet för den som vill förverkliga sina egna idéer. På grund av terrängens beskaffenhet kan här även byggas ett bergshus.
Tomten ligger i Bonyhád, nära det nya bostadsområdet och i ett lugnt område. Det är en välbetjänad stad med marknader, stora och små butiker, läkarmottagningar och apotek, allt bara några minuters bilresa bort.
Lokala attraktioner: Mecsekbergen erbjuder otaliga vackra vandringsleder för naturälskare. I närheten finns ridstall, en badsjö, cykelvägar och närliggande Óbánya, känd som Ungerns Schweiz, samt städerna Pécs och Szekszárd.
Fastigheten är också lättillgänglig via motorväg M6, som har minimal trafik.
En perfekt tillflyktsort med stora möjligheter till aktiv rekreation.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB