Försäljning Övrigt (Kommersiellt), Gyöngyöspata, Heves, Ungern, Gyöngyöspata, Táncsics Mihály út 17.

Försäljning - Cod. 43032

  • Typ: Övrigt (Kommersiellt)
  • Område: 2015 m²
  • Antal rum: 7
  • Våning: 1

I Ungern, i Gyöngyöspata, vid foten av Mátrabergen, i vackra omgivningar, är ett pensionat med tillhörande mark till salu.
Pata-tanya Guesthouse har varit framgångsrikt i drift i åtta år. Det är en stabil investering och erbjuder en väletablerad verksamhet, en väletablerad, säker gästbas, framtida bokningar och den utrustning och möbler som krävs för att fungera, allt en del av köpeskillingen, så att det kan generera intäkter direkt.
Pensionatet har betyget 9,9 på webbplatsen för rekommendationer av boende, maxbetyget 5 på Facebook och betyget 4,8 på Google.
Pensionatet finns också representerat på populära sociala nätverksportaler.
Byn Gyöngyöspata är värd för 4 vinfestivaler årligen och regionens viner presenteras på restauranger med Michelinstjärnor.
Huset öppnades 2015 och har renoverats för att uppfylla alla krav och är i nyskick. Fastigheten är 1443 m2 stor och kan drivas vidare som kommersiell verksamhet, ge den nya ägaren en passiv inkomst, eller användas som privat fritidshus eller flerbostadshus.
De två användningstyperna kan till och med drivas samtidigt, så att fastigheten kan användas lönsamt på upp till 10 år. Byggnaderna rymmer upp till 24 personer totalt.


Delar av fastigheten:
- 2 lägenheter, vardera med två sovrum (varje rum har eget badrum) och kök. En lägenhet rymmer 8 personer (65 m2 + två terrasser, 20 m2), den andra lägenheten rymmer 6 personer (75 m2 + privat vinkällare, 30 m2). Uppvärmningen (modern gaspanna) i båda byggnaderna kan fjärrstyras via Internet. Lägenheterna kan även värmas upp med en vedeldad spis.
- 3 värmeisolerade trästugor med täckta terrasser på 20+8 m2, med eget badrum och pentry. Uppvärmning sker via elvärmepaneler som även kan fjärrstyras och varmvatten tillförs via Ariston varmvattenpannor
- 4 vridbara kameror med ljud- och rörelsesensorer som kan övervakas via smartphone från var som helst i världen
- 40 m2 täckt uteservering med en bondugn som rymmer upp till 40 personer
- Infraröd utomhusbastu för 3 personer och uppvärmd plastfodrad badtunna för 6 personer
- 280 m2 asfalterad gångväg och en gräsmatta med träd
- Privat, stängd parkeringsplats
- Metalllager, diverse uthus
- eget avloppsreningsverk (svensk teknik)
- grävde bybrunn med rent, produktivt vatten
- elektrisk ingångsport
- Vinkällare
- modern uppvärmning: gas, el, ved

Gästhuset har även en 572 m2 stor tomt belägen mitt emot gästhuset. På denna fastighet finns avloppsreningsverket (svensk produkt), som är anslutet till gästhusbyggnaderna.
Denna fastighet kan även användas som parkeringsplats eller för andra ändamål.

Om området: Mátra är den näst populäraste turistregionen i Ungern. Samtidigt ligger pensionatet nära Nógrád County, så både Mátras och Nógráds skönhet ligger inom räckhåll. Det speciella med Gyöngyöspata är den världsberömda kyrkan och den unika sju våningar höga källarbyn. Hollókő, den berömda världsarvets monumentby, ligger en halvtimmes bilresa bort, Mátras buffelreservat ligger 5 km bort, staden Gyöngyös ligger bara 11 km bort, och Mátras många attraktioner ligger också inom räckhåll. Tillsammans med våra turistpartners erbjuder vi våra gäster en unik gastronomisk upplevelse både vinter och sommar. Från traditionella ungerska fläskrätter till utsökt Palóc-köket, vi kan erbjuda allt.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB