Försäljning Lantgård, Szeged, Csongrád, Ungern, Szerb u. 116

Försäljning - Cod. 19058

  • Typ: Lantgård
  • Område: 400 m²
  • Antal rum: 6
  • Våning: 2

Szeged-Szőreg Mansion

De gamla tider tydligt hus och uthus står i en 15.000 m² sluten ekskog byggdes 2003. Gården har ingen nära granne: platsen är omgiven från alla håll av skogar och greener som rådjur, kaniner är frekventa besökare. Från utsidan gatan i den rika och hemtrevlig by fogat till staden på sextiotalet en väg grenar till herrgården. Längs 600 meter tjänsten vägen som löper i skogen från byn till herrgården bara kan hittas en liknande typ av byggnad. Även om omgivningen i dödsboet är exceptionellt romantisk, det ligger bara 7 km från stora torget i Szeged.

Den golvyta på huvudbyggnaden är 150 m², och mansardtak är 90 m². Strukturen av byggnaden är Porotherm som kan hittas 5 cm värmeisolering täcks av en vägg satte upp från "székesfehérvári" tegelsten. Väggen (s.k. sandwich-vägg) är således nästan 50 cm tjock, varav värmeisolering verkningsgrad är mycket hög. Därför i vintertider huset är varmt och skönt, medan på sommaren i den varma stavnings det håller samma temperatur utan luftkonditionering. De 23 meter höga träd med enorma foliages står nära huset, så deras Umbra lätta glöd av sommaren.

I mitten av golvyta står 32 m², söder placeras vardagsrum med stora fönster som ger den 3/4. I alltid ljusa och eleganta salong en eldstad garanterar trångsynta vinternätter och ger behaglig temperatur på de kallare höstdagar, när mitt pannan inte är inställd ännu. (Eldningssäsongen varar från oktober till Aprils)

Den öppna befruktningen ger frikort från vardagsrummet till studien och till fiket. Studien österut belägna. Dess två stora fönster släpper solskenet in i rummet hela dagen. En av väggarna i rummet är dimensionerad med en unik inbyggd bokhylla som smides och bly-glasdörrar spegel perfekt den höga standarden på hela byggnaden. I studien finns ett elfenbens kakelugn, som utgår varmt på morgonen.

The diner är 18 m². Den största delen av sina söder och väster väggar är glaserade, så solnedgångar kan beundras härifrån också. Samma som terrass som kan närma sig från fiket eller vardagsrummet genom dubbeldörrar. Den 17m² kök med sin antika ugnen ger på diner. Det är helt mekaniserad, så förberedelserna inför middagen eller lunchen är verkligen en glädje här. En 6 m² kammare hör till köket. Dess södra fönstret ger ett perfekt klimat för innehav av livsmedel.

På kan hittas golvyta ett badrum (10 m² - med en gjutjärn badkar), en garderob för skor, ett pannrum (tvättmaskin, torktumlare torrare).

Den övre våningen är separerad från golvyta, så det ger lugn för medlemmarna i familjen, som vill koppla av. Den övre våningen kan närma på en bred trappa, vilket belyses av en underbar bly-glas. Här kan hittas två öst placerade barnens rum, klädkammare, ett stort badrum för familjen (badkar, dusch-båda, unika möbler) och en kammare för föräldrarna som fransk dubbeldörr ger på väster. Det finns många inbyggda skåp som ger mycket plats att lagra.


Utsikter för utveckling: Studien var ursprungligen planerad att vara två separata rum. Den mindre en, av vilken dörr skulle ha varit framför dörren till badrummet, skulle det vara lämplig för ett extra rum med badrummet.

I det lilla huset, som kan kontaktas från huvudbyggnaden genom en 3 meter passage, finns dubbelgarage med innehav, precis som en wellnessavdelning: jaccuzy, bastu, dusch, wc. Den västra sidan av denna byggnad ger plats för en sommar kök, där den stora inbyggda ugnen och grillen med turnspit ger en stor möjlighet för att göra partier. Det finns en dörr öppen spis samt för stekning och matlagning.

Eftersom i ett sådant ställe behöver definitivt hundar, är deras bekvämt boende garanteras med 3 byggd kennel och ett litet hus med 2 separata platser.

Allmännyttiga företag: el, vatten, gas, telefon, internet, TV; det finns 2 pumpar för bevattning av 2500 m² gräsmatta; från dessa pumpar fungerar det automatiska bevattningssystem.

Engineering: BAXI stoker med en VIESMANN Spooler (250 l), 3 inringade radiatorer, som betingade av deras egna termostater. Förutom i de stora rummen på golvyta vägg-termostater styr radiator; Det finns väggmålning-radiatorer på övervåningen. Solfångare, solenergi-celler kan installeras på södra belägna tak uthus; den relevanta anmälningsmaterial är redo för inlämning. Den golvyta och på övervåningen i huvudbyggnaden är luftkonditionerade.

Golv av bok, spanska och italienska keramik, polerade kalksten räknare, whinstone overlay. Golvet av passagen mellan de två byggnaderna och terrassen är gjord av loft-tegel, som sparats från ett demolerat hus. Terrasserna är begränsade av smidesjärn staket. Newel är smidesjärn också. Fönstren, jalusier och den fasta ek ytterdörren är unika snickerier.

Det finns en stor möjlighet för att hålla hästar! Bredvid herrgården finns fyra tunnland grön, och ytterligare 40-50 hektar grön kan skällt. Det finns 2 ridskola inom 1 km området.

Närmaste livsmedels butik, apotek, post, förskola och skola är i 1,5 km avstånd. Det finns cykelbana i området. En bensinstation ligger 2 km från herrgården.

https://www.facebook.com/profile.php?id=100004314245263

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


Ad postat av Private
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB