Försäljning Lantgård, Dombovar, Baranya, Ungern, Petöfi utca 42

Försäljning - Cod. 37460

  • Typ: Lantgård
  • Område: 4006 m²
  • Antal rum: 2
  • Våning: 1

Privat försäljning av ägaren! Vackert nyrenoverat hus med 4.000 m²! Omedelbart fri och redo för insamling! Nära till det termiska badet Gunaras Dombóvár. Det finns en stor välskött gräsmark fastighet, flera stabila byggnader, en stor ladugård med garage. Huset är byggt i swabianen Vid den tidpunkten av tyskarna, i byn finns det fortfarande ungerska tyska swabianer och även många engelsktalande och tysktalande människor bor här. För 34 500 euro säljer vi vår egendom. Det ligger utanför staden Dombóvár och mycket nära, platsen har en mycket bra infrastruktur och huset är fortfarande väldigt tyst i en sidogata och i slutet, naturen här är vacker och här är en mycket bra luft.

Huset har 90 m² 2 rum, 1 badrum med dusch och toalett, ett stort kök med matsal, 2 förrådslokaler. Det finns också en vinkällare där på sommaren är väldigt cool. Det finns grisar / getter, hönshus, hästar / kyrkor, en stor ladugård med garage. Alla stall är i fast, väldigt solidt tillstånd Solid och tjock med tegelstenar och det är självklart allt torrt och rent. Du har mycket lagring / lagring och också många möjligheter att expandera uthusen till det andra bostadsutrymmet.
Trädgården är väl underhållen, det finns en mycket stor gräsmatta, den är också perfekt för självhushåll och även för att hålla hästar. Huset renoverades helt från kärnan och fick också ett nytt tak. Det fick helt nya golv, det var nykaklat, nya plastfönster installerades, hela elinstallationen och vattenrören förnyades också. Ett nytt centralvärmesystem installerades i huset och i varje rum installerades nya radiatorer, var systemet nyligen fyllt av experter med frostskyddsmedel.

3 termiska bad ligger i omedelbar närhet av huset. Det mest kända och största termiska badet ligger här i Dombóvár. Det finns vackra vandringsleder och flera fiske sjöar. Den vackra staden Kaposvár ligger inte långt från huset.

Fastigheten har över 4 000 m², den är lämplig för självhushåll och för att hålla djur av alla slag, t.ex. Får eller hästar. Om du inte vill ta hand om fastigheten själv kan du också hyra den och då har du inget att göra själv. Det är en bostadsfastighet, gårdsplan och gårdsbyggnader, den kan köpas omedelbart och utan väntetid. Trädgården med det stora gräsbevuxna området är helt marknivå och därmed lättillgängligt för seniorer och det är lätt att rengöra och enkelt klippa med en gräsklippare.

Följande städer finns i huset: Dombóvár, Kaposvár, Pécs (Fünfkirchen) ligger nedanför huset. De termiska baden Igal och Tamasi finns i närheten. Balaton är ca 60 km bort.

Vårt hus ligger i den ungerska tyska befolkningen, där det är väldigt vackert, klimatet är det vackraste och varmaste i Ungern, här är de mest timmars solsken i Ungern. Det finns snabbt internet och tysk tv i stan. Grannarna är mycket vänliga, hjälpsamma och tysta!

På vintern håller huset värmen mycket bra, eftersom den har mycket tjocka fasta väggar och är välisolerad, centralvärmen är mycket energieffektiv och ekonomisk. På den varma sommaren blir det kallt i huset på grund av de tjocka väggarna, så du har alltid ett mycket bra klimat i huset.

Fastigheten ligger nära staden och det finns allt du kan begära, många restauranger, tyska skolor och utbildningscenter, DIY butiker som Obi. Supermarknader som Lidl, Aldi, Penny, Spar etc. På den välskötta platsen finns en läkare, kyrka, järnvägsstation, affärer och butiker.

Vi är ägare, huset är givetvis gratis och tomt. Allt är nytt, mycket rent och omedelbart gratis! Det säljs privat och utan provision.

Vid köp via en engelsk eller tysktalande advokat, alla Ummeldungen, kontakter till arbetstagare som vaktmästare mm hjälper vi gärna till.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB