Försäljning Hus, Vácrátót, Pest, Ungern, József Attila utca

Försäljning - Cod. 33165

  • Typ: Hus
  • Område: 40000 m²
  • Antal rum: 4
  • Våning: 1

35 kilometer från Budapest, lättillgänglig (motorväg M2), som ligger i hjärtat av byn organiserade en unik anläggningar, med enorma lyxvilla egendom. ligger i 40 000 m2 (4 hektar), en pittoresk anlagd trädgård, byggnaden omgiven av vass sjö, lekplats, vegetabiliska trädgård, stall och betesmarker även i dess omgivningar.
470 m2 luftkonditionerade, fyra sovrum, tre badrum, kétkonyhás, bastu, pool med hydromassage och ett garage med två lyxhus upp för att tillgodose behoven hos de människor som bor där. Huset byggdes med material av hög kvalitet i 15 år. Högt i tak, öppet kök 60 m2 vardagsrum med öppen spis rustik vänlig atmosfär. I vardagsrummet på 80 m2, österläge täckt uteplats med sex personer jacuzzi är inrymt. På bottenvåningen sovrum med en klädkammare och ett badrum öppnar med moderna trender. På övervåningen utvecklat en separat lägenhet, sovrum och badrum.
Byggnaden, som gränsar till fyra stand-engelska bokszos lada, traktor och behållare för lagring av foder inomhus färg. Den sistnämnda lilla förändring kan användas för andra ändamål. De två separata garage för fyra bilar passar.
Huset ligger 25 meter från början av den konstgjorda, 5000 m2 yta, vass, omgiven av träd, i genomsnitt 3-4 meter djup sjö, som planterade karp och gös. Kristallklart vatten för bad, simning och skridskoåkning under vintermånaderna, tillåter frysning. Den dekorativt motiv av park ekologi och tog hand om estetisk perfektion.
Regelbundet observerats i sällsynta vattenlevande fåglar kan fiska i sjön, och hästar i stallet kan du hålla. Storleken av byggnaden inte bara tjäna komforten i en familj, men lite omvandlingen gör även skapandet hästranch, ridning pension möjligt.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB