Försäljning Hus, Tiszafüred, Jász-Nagykun-Szolnok, Ungern, Húszöles ut

Försäljning - Cod. 27187

  • Typ: Hus
  • Område: 890 m²
  • Antal rum: 3 bedrooms + den
  • Våning: 1

Området detaljer:
Tiszafüred är en stad i Jász-Nagykun-Szolnok län, i Northern Great Plain regionen i centrala Ungern. Staden erbjuder alla bekvämligheter man kan förvänta sig som lokala butiker, banker, pubar och restauranger. Det finns en lokal marknad två gånger i veckan i stadens centrala torg, där du kan köpa alla typer av lokala råvaror. Tesco och Lidl stormarknader kan också hittas i staden.
Det finns massor att göra i och runt Tiszafüred. Den vackra barockstil staden Eger är cirka 45 minuter bort med bil och erbjuder trevliga kaféer och restauranger, liksom den magnifika basilikan och slott. Hortobagy nationalpark ligger bara 30 minuter bort och är ett stort område att se många arter av fåglar och vilda djur som är hemma i Ungern. Abádszalók är 15km resa, och har ett stort utbud av vattensporter, inklusive vattenskidor, vattenrutschbanor och mycket mer. Eller så kan du bara koppla av på sjön stranden vid sjön Tisza och njuta av sommarsolen. Det finns också ett spa / termalbad i närheten öppet året runt.
Budapest är ca 1 timme 45 minuter med bil på motorväg M3, och flygplatsen är ungefär densamma. Dessutom har Debrecen staden en flygplats som ligger cirka 55 minuter bort och betjänas av "Wizzair" direkt från London Luton Airport.

House detaljer:
Huset, byggt på 1950-talet ligger på en våning med layouten har ett vardagsrum / matsal, kök, skafferi, badrum och 3 sovrum + en håla. Det finns ett badrum i hemmet och en toalett stall ligger utanför i ryggen. På baksidan av huset finns ett fritidsområde som har ett pingisbord och kan innehålla andra aktiviteter - det här området är täckt. Det finns ett garage plats, men också gott om plats för bilar att parkera på tomten. Det finns också en vind för mer lagringsutrymme. Utanför finns vackra trädgårdar som ger gott om sekretess artighet av mogna träd och buskar. El, gas och vatten är närvarande och ansluten. Beläget i en vacker plats som du kan njuta av en trevlig lugn semester hem, eller möjligen hyra ut för extra inkomst.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB