Försäljning Hus, Szeged, Csongrád, Ungern, Szeged, Szabadkai u.39.

Försäljning - Cod. 26826

  • Typ: Hus
  • Område: 167 m²
  • Antal rum: 6
  • Våning: 0

Ságvári koloni bredvid huvudvägen till vägen från Subotica ligger på fastigheten. På grund av staden, perifert läge, har en stark utvecklingsperspektiv! En kvalificerad industriområden, storstads-detached hus men också som en del av miljö excellence kapacitet. Den södra gränsen av motorvägen mognad och närhet till allmännyttiga företag infrastruktur gör den lämplig för både att verksamhet fortsätter, men hemma skapande. Fastigheten är tillgänglig med större fordon, lagring garage finns på gården genom huvudvägen, välbyggd betong entré. Grinden kommer in i byggnaden med en höjd av fem trappor för att komma in. De förhöjda våningsplan och god isolering för kroppen torr, smaklös, mögelväxt!
Den tidigare använts för kommersiella syften, samt en restaurang byggnad, har en bra layout interiörer.
2 sovrum med utsikt över gatan fram, som tillsammans och separat öppna varje 21 nm, takhöjd på 2,8 meter. De övriga rummen i huset, förresten olika tak, varierar mellan 2,7 och 2,9 m. Dessutom har två stora rum, 3 sovrum kan användas som ett rum som är 10, 11 och 13 nm i storlek. Som Restroom 2 badrum 2 toaletter tillgängliga.
På andra områden, är en 14nm-es på en sval, väl ventilerade kammare byggd med en 18nm-och 21nm- och garage och en workshop. Alla dessa kompletteras med ved, små apparater och andra fordon, verktygsförvaring, är stor täckt halvtorra gånger integreras bakom ólakkal lämplig för boskap. Byggdes i början av 90-talet byggnad, är blocket används och en stor tegelsten inbyggd blandat. Tekniska standarder, nu föråldrad, tidigare sambränns centralvärme systemet, vatten- och elledningar, det totala behovet av förnyelse. Även i huset av trefas industriell stormakt införs, men det finns ingen meter.
  Vinden är byggt, tak och hélyazat, kakel, gott skick. Byggnaden är en total användbar yta på 240 nm. Området är lätt att nå med kollektivtrafik, men före den sista stopp för spårvagn 4 press i ca. Det är 10 minuter bort.
Fastigheten rekommenderas fortsatt företagande, men ger också utmärkt flera generationer familj bostäder och boendemiljö.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB