Försäljning Hus, Szeged, Csongrád, Ungern, Télikikötő

Försäljning - Cod. 25569

  • Typ: Hus
  • Område: 110 m²
  • Antal rum: 3
  • Våning: 2

TAPE vatten fritidsgård (näset mellan Tisza och yachthamnen) i din egen egendom, idegran beboelig kustorten till salu. Den vinterbonat fritidshus, det finns en hög betongbenen (magasságban.B30 laddningsnivå byggt av tegel över + 10 cm isolering av byggnaden har renoverats inifrån och ut för fem år sedan, isolerad. Ny spis, ny el- och VVS, nytt golv och tak värme kylning (bergvärmepumpar), nya smidesjärn dörr- och fönster barer, larmsystem, nytt kök med integrerad Bosch vitvaror, allt hölje, inbyggd garderob, nya VVS.

På bottenvåningen mellan benen håller enorma (t.ex.:. 6. Bil passar) område. Den första nivån av trappan, anländer 27 kvm terrass kan du visa Tisza och trädgården, bygg korridorer täcker. Inom den första våningen vardagsrum (med öppen spis), matsal med kök, ett förråd och ett badrum med en mekanisk-toalett. Den andra nivån loft med ett stort sovrum och ett parti rum, ett badrum och toalett. Trädgården har en stenlagd yta med bord med bänkar, sex mottagare av ugnen utrymme och ett handfat tusolóhely utformade. Vattnet i en 3 x 3 meter brygga fäst till huset.

En av de vackraste delarna av Tiszapart Szeged, Maros 120 meter. Tisza magisk atmosfär, fängslande syn, stanna här hela dagen, även vid vila, även de vänliga, familjeevenemang som söker erfarenhet.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB