Försäljning Hus, Leányfalu, Pest, Ungern, Hunyadi János út

Försäljning - Cod. 26358

  • Typ: Hus
  • Område: 374 m²
  • Antal rum: 7
  • Våning: 1

Feng Shui House
Den Leányfalui ö av fred! Bergssluttningen ovanför Leányfalu termalvatten pool, två våningar, lyxiga, 374 kvadratmeter, tre sovrum, ett rymligt vardagsrum, arbetsrum, meditation hörn, en vinkällare, exceptionellt bekväm, är nybyggd villa kök till salu. Huset är i alla avseenden, både i layout och utrymme planering av färger, mönster, material användning av feng shui uppfyller dina förväntningar.
Direkt tillgång till 1400-nm kötta trädgårdar på båda nivåerna, all gemenskap rum och ett sovrum samt. I slutet av trädgården gränsar till bäck säng, ekorrar hoppar i träden. Elektroniskt styrd grind garanterar fordonen från att komma in. På bottenvåningen dubbelgarage, pannrum, en separat konversation sinnade området, enorma arbetsrummet är ett mysigt badrum och separat gym ligger. Har utvecklats på den här nivån är i stånd att ta emot gäster vinkällare.
Spanska trappan leder upp till andra våningen där tre sovrum inredda med dubbelsängar, trevligt badrum, en rymlig, soligt vardagsrum och kök. Med utnyttjande av de 3,8 meter takhöjd garderober i huset på båda nivåerna säkerställa komfort.
Den 42 kvm terrass med utsikt över trädgården, ger stora solskydd en behaglig skugga. Byggnaden är omgiven av en grus vandringsled. Högkvalitativa ingredienser, elegant designade interiörer väntar en ny ägare erbjuder alla bekvämligheter, utmärkt bostadshus.
Begärt pris: 79500000

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB