Försäljning Hus, Budapest, Budapest, Ungern, Istenhegyi street

Försäljning - Cod. 34215

  • Typ: Hus
  • Område: 473 m²
  • Antal rum: 8
  • Våning: 0

Han föreställde sig förbi det hela Budapest på fötterna? Han lekte med tanken på att flytta till ett hus där nästan "semester" har hemma? Det skulle vara trevligt för ett svalkande dopp och bastu efter en återhämtningsdryck apelsinjuice på morgonen är en underbar terrass?

Sedan finns det goda nyheter, eftersom detta vackra hus inte bara dessa tre, men tusentals andra önskemål kan uppfyllas!

Om du läser denna annons, du behöver antagligen inte någon introduktion särskilt i XII. Mountain distrikt och ett bra sätt att Gud.

Detta hus är garanterad till hemmet av dina drömmar, eftersom utöver den perfekta platsen varifrån han konstruerade för 1631 kvadratmeter tomt i paradiset.

Varför?

I tre våningar hus med massor av allt från topp till botten.

När du kommer hem, behöver du inte att komma ut ur bilen, eftersom gate och garage fjärrkontroll, förutom när det faller snö eller is på vägen kommer du också ren väg som leder till garaget, eftersom den automatiska vägen uppvärmningen smälter is och snö i de hårdaste vintern .

Det här huset är inte bara en bekvämlighet, men säkerhet är en prioriterad aspekt är därför hela övervakningssystemet hus kamera skyddas med en bild av dig ständigt kontrollera din Internet-anslutning med en telefon, dator eller surfplatta också.

Hela huset är luftkonditionerade, kan man lika gärna ställas in för varje rum hur många grader inte bör oroa dig om någon i din familj älskar kylaren och den andra varmare eftersom alla här behöver vinna tillfredsställelse samtidigt.

Terrassen är stor fördel är att om vi sitta dag för att beundra utsikten och solen skiner starkt, bör du inte behöva stå i székünkből eftersom markisen automatiskt. Detta innebär att om solen kommer ut, öppnas automatiskt när du lämnar en dag eller starkare vinden blåser den stängs.

Om vi ​​uttråkad och gör något annat, kommer det att förbli under en hel del möjligheter, eftersom du kommer att känna dig välja antingen poolen, bastu och även en grill terrass väl.

tydligt på planritningen för att se vilken våning där vi hittade bilderna och säga mer än tusen ord!

Om du känner att det är ditt drömhus, ringa mig!

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB