Försäljning 4:a, Kerület, Budapest, Ungern, Badogos u 145.

Försäljning - Cod. 34902

  • Typ: 4:a
  • Område: 160 m²
  • Antal rum: 4
  • Våning: 1

Budapest förort Pesterzsébet, nära motorvägen M5, mycket bra trafik, med betoning på bra bostadsområde byggdes 2000, denna eleganta, högklassiga, själv separat (non-dubbel och icke-radhus) villa möblerad eller omöblerad.
Extremt ljus med massor av fönster. Med isolerat yttre hölje, plastdörrar och fönster. Uppvärmning: gaspanna med termostat. Uppvärmningen kan styras av rum, men också delad: den kan endast värmas upp på bottenvåningen ensam eller med golvet. Luftkonditionerade. Telefon, fax, obegränsat internet, affärsinfrastruktur för tyst verksamhet. Rymliga, tydliga, luftiga utrymmen överallt.
På bottenvåningen, tittar vänster in i ett luftrum, optiskt åtskilda av en trappa, 28 kvm vardagsrum med två fönster. Till höger, ett 20m lång matsal kök med en fransk fönster längd på 4m och ett fönster-arbetsrum på andra sidan. 7 kvm badrum, separat toalett, båda med fönster. Utgång till källaren, trappa till vinden. Attic genom placering av 28 nm ljudisolerade lägenhet med separat ingång, eget badrum och 20 nm "netto" sina egna separata badrum med dusch. På vinden har inbyggda möbler för takväggens sidovägg. Det finns 3 badrum i huset: ett med ett badkar och 2 duschkabiner. Badet på nätet ensam har inte ett fönster, men det är anslutet till ett ventilationshorn. Entré hall 10 kvm, möblerad. Förvaringsutrymme på loftet.
Satellit-TV med 4 anslutningspunkter. Dörrar med massivt träkassett, kristallglaskassetter.
Dubbelgarage upphettades källaren fönster och lämplig för ett företag att 25 nm, utrustad med uppvärmd kaklade med fönster i golvet, taket utrymmen 3 m, 3-fasström; Det är för närvarande en metrologisk verkstad - men den kan också användas för rum.
Under en av vagnarnas dubbla valv monterades kaviteterna.
Golvnivåerna - ursprungligen byggda för golvvärme - är isolerade under golvbeläggning med 30 cm tjocklek.
Intressanta mönster, t.ex.: Skåp i köksskåp, byggda av tegelstenar, kaklade; endast dörrarna och de övre delarna är av tallskog. Vägg av en trappa från glasstenar; De vertikala väggarna i trappan på vinden inträde från transparent PVC på grund av trappbelysningen.
Triangulära stora fönster på husets "torn" sida. Trädgården (280 nm) är uppbyggd som en prydnads- och vilodags trädgård, men den har också en liten gröda: pumpas väl med hälltak. Den kan också användas som en täckt förvaringstank med en luftpartition med under 5-5 m långa svängområdet framför fram- och bakdörrarna.
Det eleganta, romantiska trädgårdsvattnet är omgivet av kaklade väggar.
Den icke-stenmur staketet - också på gatan - är lämplig för kenneler av tjocka betongjärnsnät, byggda i en 50 cm hög betongvägg.
7 busshållplatser - 3 nattliga - 200 m, marknad 500 m, köpcentrum med direktbuss 2 km.

Det finns 60 000 på vintern och 20 000 HUF / månad på sommaren.
Jag rekommenderar personer som är intresserade främst konsumerar, par med barn där ett företag tar separerade intensiv workshop, den andra ügyfélfogadásost många hobbies.
Jag kan erbjuda företag en tyst industriell (mekaniker) aktivitet + några huvudsakliga logi.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB