Försäljning 2:a, Pest, Budapest, Ungern, Illés utca 12

Försäljning - Cod. 32800

  • Typ: 2:a
  • Område: 62 m²
  • Antal rum: 2
  • Byggnadsvilkor: Good

Moderna lägenheter i Budapest med 48,24 m till 67,97 m, beläget i ett område i centrala Budapest; lämplig nära medicinska universitetet i Semmelweis i Budapest. Bekväma lägenheter, upplysta med 1 och 2 sovrum, perfekt för en säker investering att hyra eller köpa om dina barn har valt att studera medicin i Semmelweis University. För mer information kontakta följande engelsktalande telefonnummer: +36 70 634 2499. Ring nu hjälper vi dig gärna.


DISTRIKEN VIII
Dessa praktiska lägenheter ligger i Illes-byggnaden, i VIII-distriktet, ett av de mer centrerade expanderingsområdena i Budapest. Ett område som har alla tjänster du behöver: restauranger, kaféer, biografer, gym med spa, hälsocenter och skönhetssalonger, frisör mm


Det här området kännetecknas av tusentals studenter och ungdomar, eftersom det bland annat finns medicinfakulteten. På samma sätt är ett lugnt och rekreationsområde, för sin säkerhet och dess parker, som Orczy Park med breda dimensioner.

Orczy Park är en berömd park som har hundra år gamla träd och utrymmen när sport kan träna och lekplatser. En park som alla natur- och sportälskare gillar att besöka; Det finns också en idrottsskola där du kan träna tennis, fotboll, basket, handboll, åka skridskor och andra Budapest sport.

Också i närheten av dessa lägenheter i Budapest kan vi hitta ett gym med mer än 3000 meter inom en stor pool och bred dimension där du kan träna och simma.

En utmärkt förbindelse med kollektivtrafiken i området också.


ILLES BYGGA

Dessa bekväma lägenheter är en del av de nya byggnaderna i Illes-byggnaden, som ligger mellan Illes och Köris gator. En sex vånings byggnad, med 13 lägenheter per våning och affärslokaler på bottenvåningen, fördelat på portaler.

En högkvalitativ byggnad med automatisk dörrvakt, 2 hissar, högteknologiska system för TV, elsystem till ljuset och direkt tillgång till garage. ett modernt och ljust exteriör.

Dess placering gör det till en utmärkt investeringsprodukt, för att den ligger nära Semmelweis-universitetet i Budapest, årligen kom tusentals ungerska studenter och andra nationaliteter här för att studera medicin och andra bio-sanitära karriärer.

Klinikák stopplinje 3 i Budapest tunnelbanan ligger bara några steg bort. Du kan också nå buss (nr: 9, 99, 99A, 17), som trolleybuss (nr 89) och med vagnbil (nr 24, 28).


FLATEN

I denna byggnad har 2 typer av lägenheter byggts med den perfekta storleken, tänkande på professionella behov, studenter och unga par i distriktet VIII. Lägenheter med 1 och 2 sovrum.


Campus Modell: lägenheter med 1 sovrum ca 48,24 m och 51,32 m med ett utmärkt pris mellan € 74.597 och € 79.839.

Premium Modell: Lägenheter med 2 sovrum ca 61,62 m och 69,17 m med ett mycket prisvärt Pris mellan € 92.661 och € 110.726.


KÖKET

Dessa lägenheter är kök i amerikansk stil med ett öppet rum för att känna bredd och naturlig belysning under dagen. Bredd och upplysta kök mellan 4,5 och 6,5 m Fullt utrustade och inredda med de bästa hushållsapparaterna: ugn, keramikhäll och ugn.

Placeringen av hällen och köksmöblerna är höga och låga, ge den här platsen en stor praktisk och bredd där du kan vara kreativ med gastronomin.

TERRAS / BALKON

Vissa lägenheter har terrasser eller balkonger med 4,5 m och 10,5 m, vilket ger ett fantastiskt och avkopplande område som är idealiskt att vila, med tillräckligt med utrymme för att sätta ett bord och få stolar där du kan äta ute middag.

Sovrummen

Sovrummen på dessa lägenheter är bredd med en dimension mellan 9,5 m och 12 m, bekväm och upplyst. Med rätt inredning, garderober med dörr, kommer det att ha allt du behöver.

Badrummen

Badrummen är utrustade med alla sanitära armaturer och kranar allt detta med högsta kvalitet.

VARDAGSRUMMET

Matsalarna på dessa lägenheter är breda och ljusa med ca 20 m och 22 m, med fördel av utsidan ljus. Trägolv och släta väggar.
Bredden i matsalen är välfördelade, blir dessa utrymmen på det mest ljusa stället inuti lägenheterna.

Alla lägenheter har en utmärkt fördelning och hög kvalitet. De räknar också med en attraktiv design, modernt och mysigt ställe som tänker i komfort och säkerhet. Alla lägenheter är utrustade med ett gasvärmesystem och en individuell räknare per lägenhet.

GARAGET

Lägenheterna har parkering ingår för 1 fordon i byggnadskällaren, med direkt tillgång till hissen. Garagerna har enkel åtkomst från utsidan och är lätta att hantera.


Dessa lägenheter har en stor potential för att ...

... ligger i det mest potentiella området i Budapest, bara några meter från medicinskampanjen i Budapest och från universitetssjukhuset i Budapest; vilket innebär en bra investering eller att köpa för de familjer som barn vill studera vid medicinfakulteten.

Med mycket konkurrenskraftiga priser är dessa lägenheter från endast € 74.597 för en 1 sovrum eller högst 110,726 € för en lägenhet på 2 sovrum utan tvekan en tillförlitlig investering. Att köpa nu är en större risk för omvärdering för var och en av dessa lägenheter under de närmaste 5 åren, när dina barn slutar på högskolan.

Å andra sidan är det ett utmärkt tillfälle att köpa eftersom priserna på dessa lägenheter är utestående minst 30% undervärderade från liknande platser i området.

ANMÄRKNING av intresse för studenter

Flera av de nuvarande bostadsägare i byggnaden har köpt sin fastighet så att deras barn kan studera i Budapest. Vad är bäst än att kunna stanna under din collegeperiod i Budapest på din egen lägenhet och att kunna hyra det efteråt?

På det här sättet kommer du att kunna förse det och utrusta det hur du gillar det, utan att behöva formas till en hyrd lägenhet. Alla, du, din familj och vänner, kommer att känna dig som hemma.

Dessutom kommer det inte att vara ett överskridande för din familj, au contraire: en mycket bra investering i Budapest. Visste du att hyran för dessa typer av lägenheter i Budapest är dyr jämfört med anskaffningsvärdet?

Exempel Modell Campus:
375 Eur per månad * 12 månader = 4.500 Eur * 5 år: 22.500 Eur

Exempel Modell Premium:
500 Eur per månad * 12 månader = 6000 Eur * 5 år: 30.000 Eur

(Garageuthyrning 25 Eur per månad * 12 månader = 300 Eur * 5 år: 1.500 Eur)

"Föreställ dig skillnaden mellan att spendera den summa pengar som hyr i Budapest eller investera i fastigheter med intressanta revalueringsperspektiv!"

Något att ta hänsyn till för studenter är att hyran av nybyggnadslägenheter i Budapest inte är exakt billig i jämförelse med stadens livsnivå. Att köpa en av dessa lägenheter nu betyder inte bara stora årliga besparingar utan också en lönsam investering.

Erbjudandet om ett nytt kvalitetsboende i Budapest är väldigt begränsat. Vet du att det för närvarande finns tusentals internationella studenter som bedriver sina hälsovårdsstudier i Budapest? Tja, Semmelweis Medical School ligger bara några minuters promenad från byggnaden.

Till detta nummer måste det läggas till Era Erasmus-studenter i Budapest, som inte tar alla sina studier i Ungern, utan bara en eller två terminer.

NOTERA av intresse för investerare

Det är känt att köpa en lägenhet att hyra nära ett universitet är en säker affär. Om du vet hur du hyr det, kommer du att ha en hyresgäst i flera år.

Dessa lägenheter ligger i en byggnad med hög byggkvalitet i ett expansions- och regenereringsområde i Budapest där prisnivåerna på fastigheterna är exceptionellt bra och omvärderingsmöjligheterna i en genomsnittlig tid är mycket lovande.

De lägenheter som redan har köpts av några av våra investerare ger stor lönsamhet.

Verkligt exempel
Inköpspris: 110.000 Eur
Hyrespris: 525 Eur per månad
Hyrt garage: 30 Eur per månad

Vi talar inte bara om studenter som letar efter lägenheter nära skolan. men också för yrkesverksamma inom utbildning och hälsa, som arbetar på detta område och har nytta av att bo nära arbetet.

Uppvärderingen av lägenheterna i Illes-byggnaden är säker på grund av den stora nuvarande ställningsbehovet i detta område. liksom den ekonomiska tillväxten som händer i Budapest. För mer information ring den ungarska telefonen nu: +36 70 634 2499

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


Tamas Csaki
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB