Försäljning 1:a, Budapest, Budapest, Ungern, Klapka Utca

Försäljning - Cod. 35528

  • Typ: 1:a
  • Område: 15 m²
  • Antal rum: 1
  • Våning: 2
  • Byggnadsvilkor: New building

Hög expansion område under de senaste åren. Med all nödvändig infrastruktur för everydays!


De smarta lösningarna som erbjuds av Atempo Residence gör vardagen mer bekväm för alla åldrar. Anpassningsbara paket inkluderar den klassiska smarta hemfunktionen med fjärrvärmekontroll och smarta uttag med flera expansionsalternativ som larmsystem, fjärrstyrd HVAC, slutare och belysningskontroll efter behov samt en elbilladdare.

Väl genomtänkt planering och samhällstjänster som stöds av analysen av framtida invånares behov möjliggör en effektivare och miljömässigt hållbar drift av bostadsrätten. Den privata rekreationsparken och gatan träningsanläggningen bredvid (som riktar sig till friluftsentusiaster) tjänar alla rekreationsområdena hos bostadsområdet.
Framgångsriktet för affärsdistriktet Váci utökas fortfarande - det finns ett stort antal kontorsbyggnader med hjälp av grön teknik som byggs för tillfället. Kontinuerlig utveckling i grannskapet garanterar det ökade värdet av ditt nya hem på lång sikt. Dessutom kan tusentals anställda anställda av de multinationella företagen i grannskapet bli din egendom potentiella hyresgäster.

Atempo Residence finansieras av OTP Bank. Lägenheterna stiger stadigt. Idag utgör lägenheter för långsiktigt leasing en av de mest stabila investeringsformer för privata investerare. Dess främsta läge, närhet till affärsdistriktet, SMART-funktionerna och de samhällsfunktioner som är tillgängliga för alla gör Atempo Residence till ett enastående urbana hem till stor nytta av en gång. danubioHomes presenterar i exklusivt detta projekt för alla sina kunder och ger dem allt stöd som behövs på spanska, engelska och tyska. Dessutom kommer danubioHoms ledning (med erfarenhet sedan 2006) att ge dig en totaladministration av din fastighet så att du inte behöver oroa dig för något annat än att ta emot din utdelning.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


Tamas Csaki
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB