Försäljning Villa, Rezi, Zala, Ungern, 01

Försäljning - Cod. 23023

  • Typ: Villa
  • Område: 2200 m²
  • Antal rum: 2
  • Våning: 2

Försäljning, den världsberömda kurorten känd Hévíz 4, 7 km från Keszthely Rezi på semester för några år sedan, vilket förklarades som belterületté.
Byggnad två våningar, i köket och en press hus, öppnar golvet till en mark pince.A har två rum van.Az som helhet tegelbyggnad bakom huset är en mycket bra állapotban.A förra året byggt lagrings timmer, en toalett van. bildade Az kan du bygga hus, men även den övre delen kan lösas, eftersom den kan ansöka om bygglov.
Den 2.200 kvadratmeter tomt sandjord i söder, hälften i 90% Riesling druvor, plommon, den andra, ett genomsnittligt år, 1.300 liter vin som används för att planteras på den andra sidan förstklassig minőségben.A land tre år innan årets aprikoser terem.A hus med fruktträd Havanna är också utmärkta sorter: äpple, Williams, storögd tonfisk körsbär, persikor, plommon, nötter.
Vatten, är el vezetve.Továbbá är en tank.
Kan också leva väl.
Om någon skulle estleg ändamål som du vill tillbringa ett år på bara några veckor och ingen tid att på allvar ta itu med att ta hand om i landet, kan det vara en pålitlig dag till 100 spelare hjälper.
Grannar: en tysk läkare och en San Francisco üzlettulajdonos.Teljesen avslappnad miljö.

.

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
Jag accepterar den personliga databehandlingen*
Avbryt
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB