Försäljning Villa, Balaton, Veszprém, Ungern, Pécsely

Försäljning - Cod. 23027

  • Typ: Villa
  • Område: 310 m²
  • Antal rum: 9
  • Våning: 2

Jag vill sälja ett fantastiskt hus och mark som ligger i Plattensee nationalparken i regionen som kallas Balatonfelvidék, i bassängen i Pécsely.
VÄNLIGEN SE FILMEN HÄR PÅ YOUTUBE!

Den lilla och charmiga byn Pécsely 600 invånare ligger på den norra kusten av sjön Balaton / Plattensee längst ned i de vackra vingårdarna Balatonfelvidék. Pécsely ligger 5 km från Plattensee själv, och 10 km från Balatonfüred, norr om Tihany.
På en yta av 813m2 mark finns 3 byggnader som är designade av arkitekten Endre Szűcs, som är en erkänd expert på ekologiska byggnader i regionen Balatonfelvidék. Huvudbyggnaden är en 2 våningar lever-hus på 310 kvadratmeter. Huset ritades enligt höga estetiska krav, samtidigt som den är utrustad med alla moderna bekvämligheter. Den streetward delen av huset var ursprungligen smedjan i byn på 19-talet. Enligt muntliga-traditioner det illa beryktade highwayman heter Sobri Joska hade också sina hästar skodda här. Förutom huvudbyggnaden, följande ytterligare byggnader hör till fastigheter: trädgård grill och sociala området, sommarkök, en vinkällare med en liten vin-drickande plats och den tredje huvudbyggnaden är en butik hus för att sätta in verktyg och fordon i jordbruket . Eller notering är ett alternativ att sälja grannens mark, vilket område är CCA 9 000 kvadratmeter (det är inte denna notering) ytterligare byggnader kan placeras vid sidan av de befintliga 3 byggnader, eftersom marken-tomten är surounded av tre gator som ger tillgänglighet. Fastigheten är försedd med full allmännyttiga företag. Dräneringen kopplas in i de gemensamma allmännyttiga företag i byn Pécsely. Elektricitet bedrivs från gatan är av tre faser, är vattnet och gasen kopplas. Det finns också en drivrutin väl inom gården som ger mycket ekonomiska möjligheter bevattning.
Storleken på huvudbyggnaden, den levande huset är 310 helt utilizable kvadratmeter. Från sin bottenvåningen 3 trappor leder till den 2: a våningen. Den presenterade grundplan visar att det finns 9 rum, 2 kök, 3 badrum, en separat toalett och 2 portiker. Huset byggdes av modern glespanel kakel som delvis är dekorerad med stenbeläggning. Taket är en traditionell ribbad tak: den trälist våningen i 2: a våningen lägger på trä tvärbjälkar. Den trätak struktur utfördes av särskilda snickare arbete och är tillverkad av furu i Borov. Taket är täckt av vass i sjön Balaton på 35 cm tjocklek. Den traditionella halmtak återställdes nyligen. I den innersta ytan på taket finns moderna värmesäker isolering och gipsskiva täckt med vass overlay, detta syns på bilderna. Golvbeläggningen i bostadsutrymmen är trälist golv, i korridorerna, i badrummen, i toaletten och på terrassen är rustika golvplattor gjorda av keramik. Det varma vattnet tillhandahålls av 2 gaspannor av typen Vaillant, är uppvärmning med radiatorer. Kaminen och antik kakelugn också fungerar, de kan producera värme under kalla vinterdagar förutom den trevliga atmosfären som de tillhandahåller. Den nuvarande möbler av husen är också till salu, priset är förhandlingsbart. Jag hoppas att jag väckt ditt intresse och du kommer också att se filmen om denna fastighetskomplex,

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
Jag accepterar den personliga databehandlingen*
Avbryt
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB