Försäljning Hus, Tés, Veszprém, Ungern, Felszabadulás út 96

Försäljning - Cod. 29420

  • Typ: Hus
  • Område: 35000 m²
  • Antal rum: 6
  • Våning: 1

En förtrollande egendom i Bakony bergen ligger norr om Balatonsjön för direkt försäljning av ägaren. Byggnaden 590m2 är i utmärkt skick. Den 35000m2 tomt är välskött och fri från kemikalier eller föroreningar för att ge dig en lång, stress-free och hälsosamt liv. Fastigheten kommer med alla allmännyttiga företag. Tomten används för närvarande som en ekologisk gård med fruktträd och en äng.
Byggnaden omfattar 4 lägenheter på övervåningen för landsbygdsturism ändamål med 2 kök, 3 badrum, 4 stora rum för 4 personer vardera, och en hall. Sviten nere kommer med ett stort vardagsrum, en matsal, ett kök, ett stort sovrum med en klädkammare, ett badrum med badkar och dusch och ett extra rum på övervåningen. Sviten har en terrass med utsikt över den närliggande skogen 700m2 varav tillhör fastigheten.
Fastigheten kommer också med ett garage för två bilar, en lagring och tvättstuga och ett uthus med ett kök och en damm omgiven av vide träd. Traditionella stall för hästar, får, en inhägnad domstol för fjäderfä, kennlar för hundar. Handlingen är fyrkantigt och helt inhägnad.
Fastigheten är 300m från byn och lätt att komma åt i alla väder. 87km från Budapest, 34 km från sjön Balaton, 19 km från Szekesfehervar, 24 km från Veszprem, 8 km från Várpalota.
Begärt pris: EUR 239,000

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB