Försäljning Hus, Nagymaros, Pest, Ungern, Pállya Celesztin Strasse

Försäljning - Cod. 27154

  • Typ: Hus
  • Område: 100 m²
  • Antal rum: 4
  • Våning: 1

Nagymaros, Donaukröken är en av de vackraste platserna i reglering av försäljning, och Visegrad slottet med utsikt över Donau, hög kvalitet och exklusiva nybyggt hus, trädgård exceptionella begåvningar stora !!!


Byggnaden stod färdig 2013 i det österrikiska byggföretaget WOLF HAUS systemet, högsta kvalitet material som utförs med värmeisolering i high-end egenskaper.


Den våningar MODERN FAMILY HOUSE 100 m2 bruksarea, vardagsrum med kök + 3 sovrum, dubbel komfort. Värme golvvärme och en bricka öppen spis och en mysig atmosfär skatt, med larmcentral ansluten larmsystem.


Huset ENERGY A + certifierad, har de totala uppvärmningskostnaderna förra året inte överstiga HUF 100.000, vilket motsvarar 6 månaders vinter mindre än en månad 17.000.- HUF ut. Fastigheten har också en SMART HOUSE beredning med kontrollerad effekt och har också införts, som används för de rätta verktygen.


Den inre SITE drygt fyra hektar i storlek, i söderläge, som kännetecknas av en svag lutning till Nagymaros. Baserat på sina anläggningar kan också fyllas med fler funktioner, kan utrymmet få all den intima trädgård, en lekplats, en fruktträdgård, en köksträdgård, eller till och med ekonomin. En av specialiteterna i landet bakom huset 12m2 i storlek vinkällare, som också infört elektrisk ström.


Om miljö- eller FANTASTISKA, men du inte vill ge upp komfort som erbjuds av den nya byggnaden, eller skulle vilja ha en utmärkt investering, då den här egenskapen är bara väntar på dig!


Begärt pris: 59 miljoner HUF

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB