Försäljning Hus, Csillaghegy, Óbuda, Ungern, 1038 Budapest, Mező u.21.

Försäljning - Cod. 31282

  • Typ: Hus
  • Område: 310 m²
  • Antal rum: 6
  • Våning: 1

MANSION för direkt försäljning från ägaren!
 
I den norra delen av Budapest, vid gränsen till Csillaghegy-Békásmegyer-Ófalu, vid foten av Roka berg, i en lugn miljö erbjuder vi till försäljning ett A + KATEGORI familj herrgård med geometriska S, solcell. De två-butik, fem rum lyxiga hus territorium är 280m2, plus en 37 m2 pensionat med en lagring, och med ett 1200 m2 område
 
KÄNNETECKEN MANSION
De två våningar Huset byggdes 1996 (bottenvåningen plus brutna). Det är omgivet av tak terrasser, den största är 55m2 som lätt kan rymma familj och vänskap parter. Inuti finns tak mindre garage och dessutom finns det ett stort utrymme där upp till tre bilar kan placeras. I trädgården parken finns ett automatiskt bevattningssystem som vinner vattnet från en driven väl. Skönheten i den stora trädgården är en 160 cm djup fiskdamm, över vilken det finns en liten brigde väg i riktning mot pensionatet. Det finns en trädgård grill där också, men en större pool också lätt kan ställas in. En mindre köksträdgård har bildats på gården där alla grönsaker kan odlas nödvändig i köket.
På bottenvåningen finns vardagsrum, ett sovrum och ett stort kök i amerikansk stil med up-to-date maskiner, en dusch och en toalett med handtvätt anläggning. Utrymmet under trappan används som förvarings. Den stora terrassen och trädgården kan närma sig från vardagsrummet. På vinden butiken kan det finnas två större rum, en walk-in-closet, badrum med hörnbadkar plus en separat toalett. Pensionatet fungerar som en separat liten lägenhet med egen lagring.

TEKNISKA PARAMETRAR
Huset är i utmärkt skick, under kontinuerlig underhåll. Herrgården renoverades senast år 2016 när den bakre terrassen har enlargened den övre butikens fönster har ersatts av trä-frame fönster och omfattas av den mest effektiva israeliska termofolie och taket har isolerats med 20 cm träfiber. Husets electricitys-tillförseln är täckt av ett 5 KW solcellsystemet (Geo värme / kyla, därför den dagliga elförbrukningen är avgiftsfria!)
Med några mindre ansträngning vattenförsörjningen också kan tillhandahållas från egen brunn av huset.
På övre butiken därför finns det inget behov av separat kylanordning under sommaren. Dessutom har fackverket av solcellsystemet också slutförts, endast cellelementen ska infogas.

KOSTAR
Herrgården är märkt med A + kategori som beror på den perfekt isolering och användning av alternativa energikällor. Dess uppvärmning är geometrisk som kompletteras med en öppen spis i vardagsrummet och med en vägg och tak värme anläggning på övervåningen. Uppvärmning och varmvatten av pensionatet tillhandahålls av en circo systemet, därför underhållet av mansion är nästan fri från kostnader.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB