Försäljning Företag, Nagymaros, Pest, Ungern, Vasút

Försäljning - Cod. 18740

  • Typ: Företag
  • Område: 8000 m²
  • Antal rum: 30+
  • Våning: 6

Fastigheten är i Donaukröken, inom den vänstra stranden av Donau, Visegrád Nagymaros ligger mittemot staden och spektakulär utsikt över floden. Budapest är ca 50 km bort, som är tillgänglig med bil på väg 12 eller motorväg A2, träna Budapest-Vac Szob järnvägen, men även inom en timme med båt. En av de mest prisvärda staden i landet, vilket i naturresurser och rika kulturella och historiska monument. Vallen ligger inom gångavstånd från järnvägsstationen några meter från fastigheten direkt.
 
Historia och Funktionsparametrar
Byggnaden är 8000 m2 anlagda vintergröna växter kalkstensområde.
Under 1800-talet, under den industriella revolutionen den byggdes och drivs som en champaign fabrik i första världskriget, och sedan omvandlas till en rekreation byggnad i 1950-60s. Sedan dess har genomgått kontinuerlig förnyelse och bevarande av den naturliga parken fortfarande hand om uppmärksamheten. Vackra förflutna och genomträngande atmosfär redan imponerar vid första anblicken.
Inklämd i en sluttning till byggandet av överbyggnaden och de högre nivåerna av trädgården och utsikten över Donau Bend och evig Visegrád.
Det sex våningar höga huvudbyggnaden med två nivåer av källaren, bottenvåningen och tre övre våningar. De tre nivåerna av 30 rum med eget badrum har utformats.
Byggnaden har en bruttoarea på 1790 m2, och parken ligger också i sluttningen stretching källaren (två champagnekällare åldrande) och en ekonomibyggnad (måste rivas) och öppen parkering. Våningen i huvudbyggnaden är en borrad brunn fodrade. Andra sidan av byggnaden med vingar utsträckta. För närvarande fastigheten är konkreta och järnstaket nära cirkel, med renovering av individuellt tillverkade karaktär och funktion indikera smide staket av byggnaden är klar.
Fastigheten är belägen mittemot stranden Lepencei eller mer värme hotellet.
I ett lugnt grönt område, bra infrastruktur (järnvägsstationen och hamnen, vid motorvägen från Budapest till snabbt och lättillgängliga), urbana fastigheter, vilket är en unik och fängslande, både när det gäller läge och överbyggnaden.
Dess funktion är mångsidig, fortfarande giltigt bygglov för att bygga ålderdomshem, men företagens utväg, turist logitjänster (hotell), privata kliniker verksamma passar perfekt. För närvarande är kommersiella fastigheter registreras som. Tillverkad konstruktionsdokumentation, renderingar, som skrevs logitjänster (se bilaga)
 
Fastighets verktyg, urbana fastigheter, rättstvister och skuldfria, är företaget momsfritt.
Inköpspris (riktpris): € 1.350.000

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


Ad postat av Private
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB