Försäljning 3:a, Budapest, Budapest, Ungern, 1111, Budapest, Gellért tér

Försäljning - Cod. 32417

  • Typ: 3:a
  • Område: 118 m²
  • Antal rum: 5
  • Våning: 1

118 kvm, helt ombyggd lägenhet till salu på boulevard Bartók Béla på Gellért torg, belägen i en historisk byggnad från 1905, som är utrustad med en hiss.
Allt i lägenheten var helt ombyggd enligt interiördesignen och VVS-planerna, inklusive elspänning, uppvärmning, kylning och ventilation till. Hela fallet är utrustad med skräddarsydda möbler och en högkvalitativ köksutrustning. Under rekonstruktionen var huvudpunkten att bevara arkitekturens stil och förnya det möjliga från det ursprungliga interiören, liksom strukturen på fönstren, vars rika handgjorda detaljer är så unika, som inte kan kopieras.
I lägenheten har varje rum en egen golvvärme-temperaturregulator, i vardagsrummet och de tre sovrummen har också sitt eget luftkonditioneringssystem, och alla fönster är utrustade med motoriserade aluminiumluckor.
En kort introduktion av området: På kort gångavstånd kan man nå allt som behövs för att leva eller underhålla, som många mataffärer, många restauranger, kaféer, Alle Plaza, den nya tunnelbanelinjen 4, Gellért Bath, många spårvagnar och bussar, stora salen, konstgellerier, Gellért Hill, Váci street, så många saker som inte ens kan räknas .. Dess i hjärtat av staden, i en historisk del, men fortfarande i kontakt med det gröna området.
Lägenheten är helt möblerad och färdig att flytta in. Priset på det ingår inte priset på de inbyggda anpassade möblerna och tillbehören, som måste köpas med lägenheten för 45 000 EUR-.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB