Försäljning 1:a, Budapest, Budapest, Ungern, Nagy Diófa utca

Försäljning - Cod. 28778

  • Typ: 1:a
  • Område: 61 m²
  • Antal rum: 2
  • Våning: 3

ÄGARE SÄLJER solig och mysig lägenhet, med IDEAL LAYOUT, i bra skick

En tvårumslägenhet till salu i Nagy Diofa utca halvvägs mellan Astoria och Blaha Lujza tér i inner 7: e distriktet. Monumentet byggnad i två våningar byggdes på 1880-talet, och lägenheten är belägen på 2: a våningen (överst). Framsidan av byggnaden är i fint skick. Gården och trappa av byggnaden är charmiga, de är rent och snyggt, och det förväntas att de kommer att renoveras nästa år. Det finns cirka 20 lägenheter totalt, och grannarna är lugn och trevlig.

Lägenheten är i gott skick, har ett idealiskt layout och är mycket mysigt. Fönstren i vardagsrummet och sovrummet vetter mot gatan, vänd mot köksfönstret gården och badrum och förråd har små fönster mot en luftschaktet. Lägenheten är ljus hela dagen emot solljus på båda sidor vid olika tider på dagen.

Lägenheten är 61 kvm och har följande rum:

- Hall (ca 6 kvm)
- Kök och matsal i ett utrymme (ca 10 kvm)
- Vardagsrum (ca 25 kvm)
- Sovrum (ca 12 kvm)
- Badrum (ca 6 kvm)
- Lagring (ca 2 kvm)

Väggarna är ca. 3,5 meter hög.

Vardagsrummet och sovrummet har trägolv, och golvet i de andra rummen är täckt med kakel. De elektriska ledningar, vatten och gasledningar samt nya uppvärmning installerades av den tidigare ägaren i början av 2000-talet, och dessa är alla i utmärkt skick. Lägenheten har ett kombinerat centralvärmesystem som drivs av gas. Den kamin och termostat fungerar perfekt. Fönster och dörrar är i gott skick, dessutom de flesta av dem är fortfarande den ursprungliga träramar, och de ursprungliga trä nyanser kan fortfarande användas för att mörkare rum. Köksfönstret ersattes förra året: den har en säker thermowindow i en ram av trä och har en stor fönsterbrädan inuti som kan vara värd en liten ört "trädgård". I köket finns också en praktisk skåp system med stor lagringskapacitet med en inbyggd Pelgrim spis och lukt extractor. Den bakre delen av köket åtskilda av en glasvägg kan tjäna som en liten matsal. Ingången är skyddad av säkerhet barer.

Lägenheten är i riktigt bra skick så att den inte behöver omfattande renovering innan de nya ägarna flyttar in.

Huset är tyst, men är området levande och det finns marknader och många platser för att umgås och handla etc. Det är nära till M2 tunnelbanelinjen, nej. 7 bussar och spårvagn 4-6, och Deak ter är också bara en 10 minuters promenad bort.

Det skulle också vara en stor investering och lätt att hyra ut.

Om intresserad ring eller skicka ett meddelande.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


Ad postat av Private
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB