Försäljning Övrigt (Kommersiellt), Sály, Borsod-Abaúj-Zemplén, Ungern, Sály

Försäljning - Cod. 28284

  • Typ: Övrigt (Kommersiellt)
  • Område: 2281 m²
  • Antal rum: 1
  • Våning: 1

Saly ligger i norra ungerska regionen i Borsod-Abaúj- Zemplén i närheten av Bükk bergskedjan, 170kms från Budapest (6 km från Road 3 och 12 km från motorvägen M3) i en dal vid foten av Bükkbergen. Byn har en befolkning på 1752.

Basen djupet av brunnen är 27 m, är vattnet basis av brunnen ett underjordiskt Karst Brooklet strömmar från Bükk bergskedjan (på grund av detta den har stor mängd av vattenförsörjning). Brunnen förs i rör med tysk GVE budafilter rörsystem med perforerade självrengörande filter, och brunnen slamfria även när de används regelbundet.

Karst vatten är en typ av underjordiskt vatten som ligger mellan de Karst stenar av marken. Det finns två typer av sådana vatten. I fallet med underjordiska Karst vatten, är det täckande bergskikt en
naturlig tätningsmedel hinder, så ingen fällning eller ytvatten släpps in i underjordiska Karst vattenbehållaren.

Kart vatten är naturligtvis rent och som sådan representerar stort värde! Karst vatten tas direkt från Karst vatten bas är direkt lämpliga för konsumtion.

Marken vatten är ordentligt separerad från den Karst vatten och en kamera är placerad framför röret, så att inkopplings kunde detekteras visuellt. (Kamera skott och geofysiska mätresultat tillhandahålls på begäran.) Det är väl markerade: Aqua-1, brunnens fastighets nr .: B-3. Lokalerna är försedda med vatten privilegium licens och volymen av vatten som tas föreskrivs av behörig myndighet och kan öka till max genom att uppfylla rapporteringsskyldigheten.

Det finns två typer av certifierade vatten i tappningsanläggningen. En av dessa är källvatten som kan buteljeras utan någon bearbetning eller behandling.

Byggandet av buteljeringsanläggning har byggts på ett sådant sätt att den är lämplig för tillverkning av en produkt (PET, PRB flaskor, stora polykarbonat flaskor / tankar och återbetalnings produkter).

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB